tuhh adamı uyutmadın @mosesAranan kan bulundu ise neden biseyler yapmıyorsun ayıp beee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tuhh adamı uyutmadın @mosesAranan kan bulundu ise neden biseyler yapmıyorsun ayıp beee
Ah be hocam??Jamesle biz eşek bası miyiz afedersin
Kanka sen sahitsin telgramda@moses 50 at 300 nasıl yapılıyormuş görsün millet ?
Hızır yetişti knk ?Kanka sen sahitsin telgramda
Hocam ben 3 4 bin çeksem suskun olmam beni bilen bilir.Nejdet suskun,moses suskun hoca hoca kim sikmiş seni bu saatte uyu *** hocasi seni
Hocam bana bi oku ufle bsy yap ya?Nejdet suskun,moses suskun hoca hoca kim sikmiş seni bu saatte uyu *** hocasi seni
pismis yumartalı severim
Afiyet olsun 30 sal çabuk
*** kim bana üflemiş hocanın belası sikilmiş bi de bana üfle diyor bi üflersem bahtin kararır vallahHocam bana bi oku ufle bsy yap ya?
Çatalı batırma çizimlesin tava kanserojen ona göre ?
Yoksa katliam yaparim burda cinnet geciriyom suanPaparam 35 saniye içinde titresin
30 kuruşmuYoksa katliam yaparim burda cinnet geciriyom suan
Afiyet olsun 30 sal çabuk
O nerenin parası la tl lazım bize30 kuruşmu
3 veya 4 bine de gerek yok dostum vallah ben 250 barajını her geçişimde saçmaya başlıyorum kendi adıma konuşuyorum? sana gelirsek zaten 100 çekmişsin şakasına taklyorum kanka bol şans hepinize iyi geceler hoca gerçekten uyuyor kalın sağlıcaklaHocam ben 3 4 bin çeksem suskun olmam beni bilen bilir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!