Cok bustsunYa dayı iyide a m k açılımı açık mert korkusuz demek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok bustsunYa dayı iyide a m k açılımı açık mert korkusuz demek
Ayten nerde bustttYa dayı iyide a m k açılımı açık mert korkusuz demek
Saçmalamak buysa. Mantıklı oynamani düşünemiyorummaç bulamadık makineye oynadık gelirse 1 kişi 25 payfix ilk beğenen 5 kişiden '100' tepkimeli olanlardan.
Ayten cebimde dayıAyten nerde busttt
Duruyu knkbeyler gunaydin gece bu kupon atildi ilk 5 denildi takip sarti yoktu begendim muroyla biraz isimiz vardi onu halletmeye calistik sonrada yattim hakkim duruyormu @muhsinovi muhsooo
yazdim muhsomDuruyu knk
yazdim muhsom
dedim kanka yokmus 23 gldi maalesef kesene bereket muhsom odul geldiVarsa 27 atsin kesinti olursa kullanamazsin parayı
Keşke bankaya çekip sana paparadan falan atsaydidedim kanka yokmus 23 gldi maalesef kesene bereket muhsom odul geldi
aklima gelmediki kanka artık payfix rolu kovalicaz ya da payfixinde olan varsa yakinlardan bana atcak ben cekip ona atcam ya da bir hayli durcak ordaKeşke bankaya çekip sana paparadan falan atsaydi
2 tecrübeli kumarcisiniz bunu ongormeniz lazımdıdedim kanka yokmus 23 gldi maalesef kesene bereket muhsom odul geldi
yeni uykudan kalktim metoo afyon patlamadi oluyo bazen boyle2 tecrübeli kumarcisiniz bunu ongormeniz lazımdı
su cekimini payfixe at da bana 28 at cekip geri atayim sana knka laBenim ödül gelmedi sahte etkinlik ban ??
Şu bir diğer forumdan buraya gelenlerin olmadığı bir forum var mı meto2 tecrübeli kumarcisiniz bunu ongormeniz lazımdı
Sen bi forum kur ikimiz takilalimŞu bir diğer forumdan buraya gelenlerin olmadığı bir forum var mı meto
Tombelekci naparsin yasiyormusun işler güçler nasılŞu bir diğer forumdan buraya gelenlerin olmadığı bir forum var mı meto
Yağmur var karadeniz de kapalı 3gün açıcam ben bi forum senide admin yapıcamTombelekci naparsin yasiyormusun işler güçler nasıl
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!