Teşekkürler ama ben adminlik yapamam midye satışları nasıl gidiyor.Yağmur var karadeniz de kapalı 3gün açıcam ben bi forum senide admin yapıcam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler ama ben adminlik yapamam midye satışları nasıl gidiyor.Yağmur var karadeniz de kapalı 3gün açıcam ben bi forum senide admin yapıcam
o zaman ordan buraya niye geldin ki midyeciŞu bir diğer forumdan buraya gelenlerin olmadığı bir forum var mı meto
Ben bu foruma geldiğimde burası dutluktu küfür sevmediğini iddaa eden arkadaşımo zaman ordan buraya niye geldin ki midyeci
Şükür abiTeşekkürler ama ben adminlik yapamam midye satışları nasıl gidiyor.
obur tarafta ana avrat sovuyodun bana ozelden de giydiriyodun ya hani bak burda bizbizeyiz iste sen kufur edecegin bi yere gitsene hem daha rahat midye satarsin aslan kardesimBen bu foruma geldiğimde burası dutluktu küfür sevmediğini iddaa eden arkadaşım
İyi ki mesajlar duruyor yoksa benobur tarafta ana avrat sovuyodun bana ozelden de giydiriyodun ya hani bak burda bizbizeyiz iste sen kufur edecegin bi yere gitsene hem daha rahat midye satarsin aslan kardesim
Payfix salmak serbestmiŞükür abi
Akşama atarım abi nakit var üzerimde akşama doğru çıkacağım dışarıPayfix salmak serbestmi
BANPayfix salmak serbestmi
bingildakci trol hesaplardan çevik gibi bana mesaj atip da ne resimler attiginda duruyomu siz burda kalitenizle kalin biz baska foruma da gideriz ulan ilk hafta ne guzeldi sonra isigi goren geldi sonuc bu devam et sen bingildakİyi ki mesajlar duruyor yoksa ben
Bile inanacaktım bu yalanlarına işine bakıyorsun şimdi susuyorsun
Ooo gerçek tenmi payfix yazayım dursun 27 atsan yeterliAkşama atarım abi nakit var üzerimde akşama doğru çıkacağım dışarı
Hahahahahahahahaha ya birincisi buraya senden önce geldim ikincisi o kadar boş yapıyorsun ki ben sizin gibi rollerde dilenmiyorum benim muhatap olma üzerim seni çevik kankan gibi para dilenirsin bendenbingildakci trol hesaplardan çevik gibi bana mesaj atip da ne resimler attiginda duruyomu siz burda kalitenizle kalin biz baska foruma da gideriz ulan ilk hafta ne guzeldi sonra isigi goren geldi sonuc bu devam et sen bingildak
diger yerde huzursuzluk cikaranlar geldikce adminler buna goz yumdukca ozellikle de bunlarin kim olduklarini bilip sustukca burada diger yerden farksiz olur muhso baska da yorumda atmicam biseyde demicem herkese iyi formlarabi gene noluyor ya ne güzel takılıyorduk
Bilo tartışma yapmayın allah aşkına güzel güzel takiliyoruz şurada. Kavgaya gerek yok orda olan orda kalmış. Temiz bi sayfa açın artikAkşama atarım abi nakit var üzerimde akşama doğru çıkacağım dışarı
herkes senide biliyo benide dukkan parasini kumara verip dukkan acamicam diyecek kadar basitlikte zirvedesin para dilenmek de senin isin suc bendeki coluk cocukla muhattap olup cevap veriyorum neyse ilk sen mi geldin ben gidiyorum senin olsun.Hahahahahahahahaha ya birincisi buraya senden önce geldim ikincisi o kadar boş yapıyorsun ki ben sizin gibi rollerde dilenmiyorum benim muhatap olma üzerim seni çevik kankan gibi para dilenirsin benden
Benim artık vaktim değerli abi forum bu yalancı dilencilerin olsun ben buraya üye olduğumda 10 kişi vardı üye hhahahaha forumu sahiplenmiş neyse orası bitti burasıda yakında biter kalite forumda değil insanda yok hadi byeeee sanaBilo tartışma yapmayın allah aşkına güzel güzel takiliyoruz şurada. Kavgaya gerek yok orda olan orda kalmış. Temiz bi sayfa açın artik
Bak ben kendi paramı kaybediyorum ağlıyorum senin arkadaşında benim paramı kaybediyor ödemiyor onu savunuyorsun ben burda dağıtım yapayım her gün o zaman kral olayımda salarım yalakaları üstüne yazma daha fazla komik duruma düşüyorsunherkes senide biliyo benide dukkan parasini kumara verip dukkan acamicam diyecek kadar basitlikte zirvedesin para dilenmek de senin isin suc bendeki coluk cocukla muhattap olup cevap veriyorum neyse ilk sen mi geldin ben gidiyorum senin olsun.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!