Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BenBeyler en iyisi şöyle yapalım sadece 1 kişiye 100 TL Kasa atıcam gerçekten ben bu işi yaparım kazanırım diyen birine. Diğer arkadaşlarda onay versin. Mesela gerçekten Rooster yapar diğerleride onay versin ona verelim kasayı. Herkes kazansın.
bana ver admin kendime güveniyorum bugünBeyler en iyisi şöyle yapalım sadece 1 kişiye 100 TL Kasa atıcam gerçekten ben bu işi yaparım kazanırım diyen birine. Diğer arkadaşlarda onay versin. Mesela gerçekten Rooster yapar diğerleride onay versin ona verelim kasayı. Herkes kazansın.
OlabilirBeyler en iyisi şöyle yapalım sadece 1 kişiye 100 TL Kasa atıcam gerçekten ben bu işi yaparım kazanırım diyen birine. Diğer arkadaşlarda onay versin. Mesela gerçekten Rooster yapar diğerleride onay versin ona verelim kasayı. Herkes kazansın.
Beyler en iyisi şöyle yapalım sadece 1 kişiye 100 TL Kasa atıcam gerçekten ben bu işi yaparım kazanırım diyen birine. Diğer arkadaşlarda onay versin. Mesela gerçekten Rooster yapar diğerleride onay versin ona verelim kasayı. Herkes kazansın.@admin en son bana verecektin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!