Parayı kırınca payfix 100 acil dersın dayı tek tek yazıyom bana böyle yapanları ??Payfix gecmedi daha?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Parayı kırınca payfix 100 acil dersın dayı tek tek yazıyom bana böyle yapanları ??Payfix gecmedi daha?
Min zemen ?Ayyart ğamsin
Tunga yazdı istemedim ?Ayyart ğamsin
Hani param gelmedi dahaParayı kırınca payfix 100 acil dersın dayı tek tek yazıyom bana böyle yapanları ??
50 ye 100 alırım ???Tunga yazdı istemedim ?
100 acil dayı 200 yarınaTunga yazdı istemedim ?
Sen bana atacaktın sözde en son ben attımHani param gelmedi daha
İspat et şimdi 100 yollayacam sana ispat edemezsen paramı yolla ?Sen bana atacaktın sözde en son ben attım
En son sana ödül ben atmadım mı eydo baba kac kere yazdım sana hatta reis sıra sende diye bitiğim diye ? inkâr etme yeter para istemiyorum kimseden düştüm herkesde bi sıklemezlık herkeste bı tavır bana karşı çekilişten cıkmamıs bı ton adama paralar yagdırdım sırf surda ıkı muhabbetımız var dıye sımdi ben ısteyınce benden kotusu olmuyor daha varya ben burda kım bana ne yaptıysa aynısını yapacam kumarcı adam bılır gun gelır 3-5 k kesen dolar gun gelır sıfırsındır elbet bır gün hesap doner beklıyorum o zaman herkesi görecem ben işte bişey demiyorum kısmeye herkesın çarşısı pazar olsun gardasımİspat et şimdi 100 yollayacam sana ispat edemezsen paramı yolla ?
YalannnnnLe tıkzıb
Geçen dağıtım yaptığın zaman sana yazdım.sen ne cvp verdin ss leri atayım mı buraya ?? herkese yolladin bana 5 kuruş yollamadin .yolladiysan ss al at buraya görelim bende bana yazdığın mesajların ss leri atayım ?En son sana ödül ben atmadım mı eydo baba kac kere yazdım sana hatta reis sıra sende diye bitiğim diye ? inkâr etme yeter para istemiyorum kimseden düştüm herkesde bi sıklemezlık herkeste bı tavır bana karşı çekilişten cıkmamıs bı ton adama paralar yagdırdım sırf surda ıkı muhabbetımız var dıye sımdi ben ısteyınce benden kotusu olmuyor daha varya ben burda kım bana ne yaptıysa aynısını yapacam kumarcı adam bılır gun gelır 3-5 k kesen dolar gun gelır sıfırsındır elbet bır gün hesap doner beklıyorum o zaman herkesi görecem ben işte bişey demiyorum kısmeye herkesın çarşısı pazar olsun gardasım
Hiç mi almadın nankörGeçen dağıtım yaptığın zaman sana yazdım.sen ne cvp verdin ss leri atayım mı buraya ?? herkese yolladin bana 5 kuruş yollamadin .yolladiysan ss al at buraya görelim bende bana yazdığın mesajların ss leri atayım ?
18:00 de ne olucuTefeci aranıyor... 50 e 100 , 100 e 150. Saat 18:00 da geri ödemeli.
Şimdi atana 18:00da anında atacam işte babayiğit tam saatinde işte ?18:00 de ne olucu
Bence atamazsinŞimdi atana 18:00da anında atacam işte babayiğit tam saatinde işte ?
Sağlık olsun o zaman.Bence atamazsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!