Barem baya dustu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bulursan bana ver o zaman kanka sevaptır ?200 ü ben yolda yururken bulurum knk buyuk lazım bana ?
Banada 100 yeterbulursan bana ver o zaman kanka sevaptır ?
Banada 100 yeter kanka yag bitti200 ü ben yolda yururken bulurum knk buyuk lazım bana ?
GollllTelefonnmu faturasi
O değilde kuradan adıö çıkmıs saglık bakanlıgı atama yaptı ya 10 bin sağlık calısanı hastanelere kura bugundu baktım adana ili için adım çıkmıs çalışsam m kı kadrolu ama temızlık işçisisin naptırırlar acebabulursan bana ver o zaman kanka sevaptır ?
sorun miktar da değil kanka fatura parasini harcadim malesef şimdi kara kara düşünüyorum. Eş dosttan da isteyemiyorum böyle bi huyum var mkAllh başka dert vermesin knk keşke bnmde sadece 500luk fatura olsaydi?
100 ne la knk bi vurim ben 300.400 payfixinde raat olBanada 100 yeter kanka yag bitti
Oo dusmanin gozu kor olsun bir vuramadi seni ?Gollll
valla hiç bilgim yok bro bi araştır iyidir benceO değilde kuradan adıö çıkmıs saglık bakanlıgı atama yaptı ya 10 bin sağlık calısanı hastanelere kura bugundu baktım adana ili için adım çıkmıs çalışsam m kı kadrolu ama temızlık işçisisin naptırırlar aceba
napalımAyni gun vbet tende 15 spinden 70 ckti atimm maca 160 cektim
ben 2 ayda 1 odüyorumsorun miktar da değil kanka fatura parasini harcadim malesef şimdi kara kara düşünüyorum. Eş dosttan da isteyemiyorum böyle bi huyum var mk
??napalım
Bnde aynı mk tanımadıgımdan ısterım yakına gelınce dıyemeem utamırım ?sorun miktar da değil kanka fatura parasini harcadim malesef şimdi kara kara düşünüyorum. Eş dosttan da isteyemiyorum böyle bi huyum var mk
2 ay ödeme yapmayınca kesmiyorlar mi kanka elektrik, su?ben 2 ayda 1 odüyorum
En guzelı o knk ya ınternet dayanmıyor yoksa mkEve net ceksem krus telefona yuklemem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!