Katilimi bitirom beyler haksizlik olur mac bitio az var son begeni palantis
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne saattın la knk ?lan yokluktan bi hesap sattım bugün 40 liraya diğer forumda.. buz hokeyinden katlarim dedim olmadi. 40 tl icin hesap sattim ya çaresiz olunca insan yapıyor aga yeminle
5 pakeylt yapiom aga cok paraEn guzelı o knk ya ınternet dayanmıyor yoksa mk
YOK2 ay ödeme yapmayınca kesmiyorlar mi kanka elektrik, su?
vallahi en mantiklisi o da ben şu askerlik meselesini cikaramadim daha aradan. Bi halletsem yeni bi sayfa acacagim da hep aksilikler bırakmıyor yakamiEve net ceksem krus telefona yuklemem
Hıc sorma knk 100 den assagı paket yok mke5 pakeylt yapiom aga cok para
gemini diye bisey ya glcbeye sattim 40 tl verdi.. 30a satıyormuş normaldeNe saattın la knk ?
GollklKatilimi bitirom beyler haksizlik olur mac bitio az var son begeni palantis
Hee dursun cepte bnde satarım kene yok ?gemini diye bisey ya glcbeye sattim 40 tl verdi.. 30a satıyormuş normalde
Kandirms normalde 80tl satio ?gemini diye bisey ya glcbeye sattim 40 tl verdi.. 30a satıyormuş normalde
yok be dayi sanmam.Kandirms normalde 80tl satio ?
Kanka bu dis gucler oyunu herhalde 2 gundur onaylanmiom ** ne cenabetim ya adamlar beni unutugemini diye bisey ya glcbeye sattim 40 tl verdi.. 30a satıyormuş normalde
10 dk bisey sürüyor ya ama kyc yapiyon iste bro bilirsin..Hee dursun cepte bnde satarım kene yok ?
@AMCA ya satcaktm **Kanka bu dis gucler oyunu herhalde 2 gundur onaylanmiom ** ne cenabetim ya adamlar beni unutu
Bol şans geldimi yetiştik miIlk begenen 10 kisiden @YAMYAM98 @Tony Montana 50 ser tl 2sine
ilginç benim hemen halloldu kanka yeniden yükleniyorsa öyle dene biKanka bu dis gucler oyunu herhalde 2 gundur onaylanmiom ** ne cenabetim ya adamlar beni unutu
Kanka amca da glcbey zaten ıkısıde aynı kişi ?@AMCA ya satcaktm **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!