Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Payfix mi reis?İyi geceler Allah'a emanet ol kanka
HOŞ GÖRDÜK BATIHoşgeldin Kanka
Bitmeyen roll yapiyor la o o kadar roll yaptı adminken de biten rolünü gormedim?Glcbey saha yeni burdaydi keske burda acsaydi
Sabah 8 lere kadar takip ederdik cyber basketleri oooo??Bitmeyen roll yapiyor la o o kadar roll yaptı adminken de biten rolünü gormedim?
Sonu hep hüsran mk ben katılmam rollerine adminken yaptı o hataya düştüm 2 3 te başladi sabah 8 hedefe 50 100 kala kasayı batirdi snra olay çıktı soven mi dersin sayan mi dersin o günden snra zaten ona dedim sen roll falan yapma bilmiyon oynamayi dedim?Sabah 8 lere kadar takip ederdik cyber basketleri oooo??
Hatırlıyorum sanki boyle bir olay??Sonu hep hüsran mk ben katılmam rollerine adminken yaptı o hataya düştüm 2 3 te başladi sabah 8 hedefe 50 100 kala kasayı batirdi snra olay çıktı soven mi dersin sayan mi dersin o günden snra zaten ona dedim sen roll falan yapma bilmiyon oynamayi dedim?
Çok eski ama knk dediğim bu üyelerin çoğu yoktu iz zmnlar yilanhaydar kleo falan vardı listeci de kleopatraydi?Hatırlıyorum sanki boyle bir olay??
Kleopatrayi muzeyemi kaldırdılar laÇok eski ama knk dediğim bu üyelerin çoğu yoktu iz zmnlar yilanhaydar kleo falan vardı listeci de kleopatraydi?
Tam benim zamanlar iste roll delisiydik o zaman?? erkek fatma vardi bir taneÇok eski ama knk dediğim bu üyelerin çoğu yoktu iz zmnlar yilanhaydar kleo falan vardı listeci de kleopatraydi?
La yok olum erkek kızım die takılıyordu forumda **?Kleopatrayi muzeyemi kaldırdılar la
Osmanın dagitimiydi adam bidaha dağıttı cebinden **Bitane de eski admin vardı furkany mi ne 1000 TL çarptı gitti *** roll parası
Aynen öle olmustuOsmanın dagitimiydi adam bidaha dağıttı cebinden **
** ibnesi kime atacakdi o parayı dumenci pezevenkNighwit te atın 15 demişti 450 TL ama hangi ayın demedi adam demi ??
Çevik roluydu la ocekilistede çıkmıştık *** ???** ibnesi kime atacakdi o parayı dumenci pezevenk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!