Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Supriz kanka liste sende takip sart yok katilim kafana goreGelir bu
Bol şanslar gardaş4 mc digerinide yaziom
Bol şanslar. Parma perm 4 oran vardı. 20 tl yi matikten yatırıp oynayayim dedim. 2 atm de en yakın atm ye gidin dedi yatiramadim yenerse sansima durteyim4mac toplam
Bol şans umarım gelir bı role yetiştik o da gelsin4 mc digerinide yaziom
bol şanslar4 mc digerinide yaziom
Bol sans4 mc digerinide yaziom
Twente 5 orani vardi 100 atcaktm 5 dk sonra one gecti 1 dan 2.1 olduBol şanslar. Parma perm 4 oran vardı. 20 tl yi matikten yatırıp oynayayim dedim. 2 atm de en yakın atm ye gidin dedi yatiramadim yenerse sansima durteyim
Kibar a bak hele artız dayı @kadircan4747 dayiyi da geçtibol şans gönlüne göre olsun
boşver yatırma sonra esir alırdın bizi burda yok şöyle yattı yok böyle yattı meto dayıBol şanslar. Parma perm 4 oran vardı. 20 tl yi matikten yatırıp oynayayim dedim. 2 atm de en yakın atm ye gidin dedi yatiramadim yenerse sansima durteyim
Sen kadar kibar ı yok bu forumdaKibar a bak hele artız dayı @kadircan4747 dayiyi da geçti
Hesapta bakiyede varmış bassaydin 300 e falan geri bozardinTwente 5 orani vardi 100 atcaktm 5 dk sonra one gecti 1 dan 2.1 oldu
bol şanslar olsun4 mc digerinide yaziom
Diksen gelmez4 mc digerinide yaziom
Bol sanss4 mc digerinide yaziom
dayım çok medenidirKibar a bak hele artız dayı @kadircan4747 dayiyi da geçti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!