dün roll açtı zagor abi.Len lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dün roll açtı zagor abi.Len lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorun
BUNU ÇOK İYİ HATIRLIYORUM UYUYORDUM SABAH UYANDIM BU KEDEEEERBu sadece biri konu aralarında dağıttıklarım ayrı
Çevo kafam çok güzel oldu *** 70lik viskiyi bitirdimMİLATTAN ÖNCE 10 BİN YERYÜZÜ HENÜZ VAROLMAMIŞKEN
O VİSKİ AYLARDIR DOLAPTA DİBİNDE VARDI ONUN SENDE DÜMENE BAŞLADINÇevo kafam çok güzel oldu *** 70lik viskiyi bitirdim
alınmayacak birisi olsa alma derdim yahu. adamın dün rolü var rol ve dagıtım yapmış kişiler dedik baştanBro zaten bu işler böyle alınması gereken alınmaz alınmaması gereken alınır
Bu sadece biri konu aralarında dağıttıklarım ayrı
HaydaaaaaaaO VİSKİ AYLARDIR DOLAPTA DİBİNDE VARDI ONUN SENDE DÜMENE BAŞLADIN
Heh olay orada işte ? valla kafam güzel seni de muhsinide tanır severim yanlış anlama beni yattım uyuyamıym dolanym boşboş aradaBro zaten bu işler böyle alınması gereken alınmaz alınmaması gereken alınır
Estağfurullah kardeşim dikkat et kendineHeh olay orada işte ? valla kafam güzel seni de muhsinide tanır severim yanlış anlama beni yattım uyuyamıym dolanym boşboş arada
SELAMHeh olay orada işte ? valla kafam güzel seni de muhsinide tanır severim yanlış anlama beni yattım uyuyamıym dolanym boşboş arada
Selam canım tanışalımmı
büyük dagıtım yaptım 1 sene kendime gelemem daha@BMW patlat bir roll daha
hahahahahah D:d:dA:dA:büyük dagıtım yaptım 1 sene kendime gelemem daha
daha zor artık DAynen @BMW seri roll kaybettik bunu
BENİSelam canım tanışalımmı
Ben bişey görmedim ama ???Bu sadece biri konu aralarında dağıttıklarım ayrı
gece duruma göre bakarız takipte kalındaha zor artık D
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!