4.sayfada gelmıssın *** ? ? ?Ettım lan gardas sayfaları cevır gorursun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
4.sayfada gelmıssın *** ? ? ?Ettım lan gardas sayfaları cevır gorursun
Bak seni vururam ha
kanka ben rüyamda gördüm bana malum oldu bırak ayak ugurlu olaylarını dünden biliyodum ben benim sayemde tuttuBenim de ayagim uğurlu geldi ama neyse
devam senden 2 sayfa sonra gelmıs o ? ? ? ? ?Bak seni vururam ha
Yalanını zkm senın ya sen nasıl köylümsün ** ?4.sayfada gelmıssın *** ? ? ?
En kotu 19 sayi atmalarinlazimbeyler 40 saniyede kaldık... çekim yalan olmasın...
Boş yapma muhsın ajlık gozunu kör etmıs snın elıme dusmedevam senden 2 sayfa sonra gelmıs o ? ? ? ? ?
tamam da neden 5 dakikadır dondu kaldı buEn kotu 19 sayi atmalarinlazim
Gelır kanka raat olbeyler 40 saniyede kaldık... çekim yalan olmasın...
yok allah razı olsun knk bu kadar alıngan olma *** 20 lira içinBoş yapma muhsın ajlık gozunu kör etmıs snın elıme dusme
Duzelirtamam da neden 5 dakikadır dondu kaldı bu
maç çoktan bitmiştir betco arada kafayı yiyo rahat ol D:tamam da neden 5 dakikadır dondu kaldı bu
Evet beyler zilin sesini duydunuz listeye eklerseniz sevinirim ben çıkana kadar çekinMaçı bilerek durdurdum vortex i listeye almaz iseniz maçı tatil ederin
Baskası dese neyse dost olanım dıyınce alınıyorum kardesım napayım parasında degılım ha ?yok allah razı olsun knk bu kadar alıngan olma *** 20 lira için
Aynen başka şık sunmuyoruz size ?Evet beyler zilin sesini duydunuz listeye eklerseniz sevinirim ben çıkana kadar çekin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!