GENE BOŞ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şaşırmadık ?♂
Al kanka papara at lazimsa arkadasabana devretcek
para varsa sende atsınn kazanç yaparsak atarım 50 gaymeAl kanka papara at lazimsa arkadasa
Böyle yazıp sonradan çekilişe dönmek ne bileyim İyi formlar ??
Messı bana lazım kanka verınmı ?Al kanka papara at lazimsa arkadasa
fırsatçı sıra bende D:Messı bana lazım kanka verınmı ?
@gustavo29 benim hakkimi @Vortex e atarmisin kesene bereekt olsun@Messi06 ya messi skcm amkycm muskamı yaptırdın büyü mü ne bu ** sana cıkıp duruyo her skm cıldrdm artk yeter da ?
10 lira yardimci ol lutfen olcem acimdanya abi ben ne yapayım 150 çekip 50 dağıtıyorum yine kimse mutlu değil...
herkesi aynı anda mutlu edemezsinya abi ben ne yapayım 150 çekip 50 dağıtıyorum yine kimse mutlu değil...
ben bi ara 250 çekmiştim hesapta 100 lira kaldıydı neye ugradıgımı şaşırdım kimseyi memnun edemezsın knkya abi ben ne yapayım 150 çekip 50 dağıtıyorum yine kimse mutlu değil...
Vayy eyv messicim eyv vortexcim görüşecez ???@gustavo29 benim hakkimi @Vortex e atarmisin kesene bereekt olsun
Aga 10 tl yardimci ol olcemçekim talebi verildi.
Bro nabiyim adam onden istedi tamam deyip sana devretmem olmazdı demiVayy eyv messicim eyv vortexcim görüşecez ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!