Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cukkanin MKE Şam@Samurai1 bizimkismet kapanmış MKE
Acil tarafından finansal destekNormal şartlar da 160cikmicak maçta 200 çıkaracaklar
Barem 164 idi. 159 aldık korkuttu şuna bakNormal şartlar da 160cikmicak maçta 200 çıkaracaklar
3.ye uzarsa şaşmaUzamasada artık para bakiyeye yansisa
Gün içinde emaneti koyacam yerıne tefo bugun halledecem
Çoktan yansıdı ödüller de atıldıUzamasada artık para bakiyeye yansisa
Kesene bereket olsunÇoktan yansıdı ödüller de atıldı
Yeni konu gelecek mi?Çoktan yansıdı ödüller de atıldı
Gelebilir önce odemeler yapayım kalan saglar bizimdirYeni konu gelecek mi?
Tamamdır hocamGelebilir önce odemeler yapayım kalan saglar bizimdir
Gün içinde emaneti koyacam yerıne tefo bugun halledecem
Lan kanka allah kıtap aşkına benı bılmıyon mu 1 mılyar param yatacak kalan maasım dun gelecektı patron karayollarından odeme alamamıs bugun alacak aldıgı an bana atacak kalan paramı daha bı saat önce telefon ettım akaşama kadar yatırrım dedı tamam dedım para itin olur şu para gecsım elıme az daha ıdare et akşama en geç atmış olurumKanka ben acıktım yemek param yok öğlene hallet dedim ama ya.
Lan kanka allah kıtap aşkına benı bılmıyon mu 1 mılyar param yatacak kalan maasım dun gelecektı patron karayollarından odeme alamamıs bugun alacak aldıgı an bana atacak kalan paramı daha bı saat önce telefon ettım akaşama kadar yatırrım dedı tamam dedım para itin olur şu para gecsım elıme az daha ıdare et akşama en geç atmış olurum
Ödüller yollandı . @Palaa @palantis38 niye yazmionz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!