Afiyet olsunSağlık olsun. Bende gider mercimek çorbası içerim haydi kaçtım ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsunSağlık olsun. Bende gider mercimek çorbası içerim haydi kaçtım ben
Sen iddia yi birakacan sana niye ödül yollayayim kazanırsam ????Umarım gelir de ikimizde kazaniriz
Su yun yerini almaz ama yaoacak birşey yok idare etcez artıkAfiyet olsun
Manyak bende iddiayı bırakınca param cebimde kalacak bende kazanmış olacağımSen iddia yi birakacan sana niye ödül yollayayim kazanırsam ????
İyi o zaman ins dediğin gibi olurManyak bende iddiayı bırakınca param cebimde kalacak bende kazanmış olacağım
Sportoto kuponum var gelirse ataym gelmezse bitikleri oynuym yeminleBı sefer ise yarada para bul
Olme esegim olmeSportoto kuponum var gelirse ataym gelmezse bitikleri oynuym yeminle
2 maç yan yana gelmiyor 15 maç zor gelir taş catlasa 12- 13 tutarSportoto kuponum var gelirse ataym gelmezse bitikleri oynuym yeminle
Bol şans kardeşim5 TL ye 1943 TL lik bir kupon yaptım ? toplam 17 maç ilk maç başladı .kısmet artık kazanırsak dağıtım konusu açıp 250 TL dağıtım olacak .umarım kazanırız . şans dileyin yeter
Bol şans kanka5 TL ye 1943 TL lik bir kupon yaptım ? toplam 17 maç ilk maç başladı .kısmet artık kazanırsak dağıtım konusu açıp 250 TL dağıtım olacak .umarım kazanırız . şans dileyin yeter
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!