GolllllYok yok aman ha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GolllllYok yok aman ha
Dakika 38 oldu 8 korner var maç hareketli ama gol yok ?Golllll
Oldu. LennnDakika 38 oldu 8 korner var maç hareketli ama gol yok ?
Hayırlı işler. Sigaraya yine zam gelmişDakika 38 oldu 8 korner var maç hareketli ama gol yok ?
Yok anasınınHayırlı işler. Sigaraya yine zam gelmiş
Şimdi marlboro touch blue aldım. 26 olmuş. Philip morris marka sigaralara 2 tl zam gelmiş.Yok anasının
Gozumuz aydinŞimdi marlboro touch blue aldım. 26 olmuş. Philip morris marka sigaralara 2 tl zam gelmiş.
1500 dagitam 443 bana kalsın o zaman .rol yapalım diye para da vermiyon.hep başkalarına veriyon1943 tl kazanacan 250 mi dağıtacan pehh, ? inşallah kazanırsın ?
Geçen 1 karton aldım zam gelceğini bilsem 3 karton alırdımGozumuz aydin
Ben tütün içiyorumŞimdi marlboro touch blue aldım. 26 olmuş. Philip morris marka sigaralara 2 tl zam gelmiş.
Ben çay?Ben tütün içiyorum
Dun parliment aldim 24 TL diGeçen 1 karton aldım zam gelceğini bilsem 3 karton alırdım
Biz de düşecez yakında tütüne az kaldıBen tütün içiyorum
Zam gelmeden önce parliament 25.5 tldi. Şimdi 27.5 ya sen marketçiyi kazıkladın ya da marketçi sana parliament diye başka sigarayı geçirdi 24 denDun parliment aldim 24 TL di
Git tekel tütünü al daha iyiBiz de düşecez yakında tütüne az kaldı
Yok la onlara sözüm vardı ondan ?1500 dagitam 443 bana kalsın o zaman .rol yapalım diye para da vermiyon.hep başkalarına veriyon
Ne kadar vurdun da öyle bol keseden verdin.biz de insanız insan 1 2 kişiye ödül yollar ??Yok la onlara sözüm vardı ondan ?
Yok la ben toptan aliom dun cocugu yolladim biseler aldı sigara kaç para dedim 24 dediZam gelmeden önce parliament 25.5 tldi. Şimdi 27.5 ya sen marketçiyi kazıkladın ya da marketçi sana parliament diye başka sigarayı geçirdi 24 den
Yok la vursunlar diye yaptırdım hepsi boş çıktı ?Ne kadar vurdun da öyle bol keseden verdin.biz de insanız insan 1 2 kişiye ödül yollar ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!