HıkkkPalantis hariç ödüller gönderildi .palantis papara ya istedi onun işi 5 dakikaya hallolur malum bankaya cekecem oradan papara ya atacam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HıkkkPalantis hariç ödüller gönderildi .palantis papara ya istedi onun işi 5 dakikaya hallolur malum bankaya cekecem oradan papara ya atacam ?
Seninde kesene bereket şansın daim olsun bir sonraki rol de görüşmek dileği ile ?Tamam kanka elıne saglık
Ah be bilseydim ben de öyle isterdim sap gibi kaldim simdiPalantis hariç ödüller gönderildi .palantis papara ya istedi onun işi 5 dakikaya hallolur malum bankaya cekecem oradan papara ya atacam ?
40 kuruş kaldı benim payfix te yollanirsa yollarım sanaAh be bilseydim ben de öyle isterdim sap gibi kaldim simdi
Boşver kanka nasip degilmis baska zamana kullanirim artik.. Yetmez zaten o 24,25 tl var hesapta çünkü40 kuruş kaldı benim payfix te yollanirsa yollarım sana
Sen onu bankana çek oradan papara ya at başka çaresi yok paparadan da 20 yükle siteyeBoşver kanka nasip degilmis baska zamana kullanirim artik.. Yetmez zaten o 24,25 tl var hesapta çünkü
bizede ban mı MKEMATADOR a bi rütbe giderrrr
Bannningg Cominggggbizede ban mı MKE
Bankaya cekmek icin de 25 istiyor kanka minimum bunlarSen onu bankana çek oradan papara ya at başka çaresi yok paparadan da 20 yükle siteye
He ya unuttum keşke sende papara isteseydin ?Bankaya cekmek icin de 25 istiyor kanka minimum bunlar
Eyv kardesım elıne saglık@EL MATADOR palantis dahil herkesin ödülü gönderildi tekrar kesene bereket
millete cukka attın paylaştın kesene bereket kroEyv kardesım elıne saglık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!