Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1.30 orandan çevrim dedi bana slot demedi
1.5 sporda 1X çevrim dedi 50 yatırım şarti varmisVenusbet in ekledigi 30 TL ile slot oynayabilir miyiz
Valla bilmiyom abi
Canlıya sor
Sturt sabres maçında 5 dakkada 27 sayı çıkması lazım yattık mk1.30 orandan çevrim dedi bana slot demedi
Son işlem şartı ve yatırım şartı yoktur yazıyor etkinlikte ama?1.5 sporda 1X çevrim dedi 50 yatırım şarti varmis
20 liralik kupon yaptim canldan lose oldu ya 10 liralik mac önü alicam artikVenusbet in ekledigi 30 TL ile slot oynayabilir miyiz
Evet te canlı öyle dedi bana ben zaten batirdimSon işlem şartı ve yatırım şartı yoktur yazıyor etkinlikte ama?
Canliyi salla kral benim de 10 lira kaldiEvet te canlı öyle dedi bana ben zaten batirdim
aynen ole yatırım ve cevrım sartı yok fıyorlardıSon işlem şartı ve yatırım şartı yoktur yazıyor etkinlikte ama?
Venusbet Canlıya sordum istediğiniz alanda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz dedi yatırım şartı yoktur .minimum 100 maximum 200 çekilebilir20 liralik kupon yaptim canldan lose oldu ya 10 liralik mac önü alicam artik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!