Bana yolla ben veririm ona benim IBAN var sendeSaulalvares e nasul ulaştırırız 100 lirayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana yolla ben veririm ona benim IBAN var sendeSaulalvares e nasul ulaştırırız 100 lirayı
Abi papara numaranı atsana bana, sen ordan çekip yollarsınBana yolla ben veririm ona benim IBAN var sende
Papara yok bende bilion ibana yollaNeyse
Abi papara numaranı atsana bana, sen ordan çekip yollarsın
İbani attim ozele bakNeyse
Abi papara numaranı atsana bana, sen ordan çekip yollarsın
Kirve dm bakar misin rica etsem ??Saulalvares e nasul ulaştırırız 100 lirayı
Sanada bol sansSaulalvarese gönderilmedi ödül. Hakkını kaybetti.
Ben bir süre girmem artık buralara. Herkese bol şans.
Gelir gelir olmadı sen bana at ben ona yollarımSaulalvarese gönderilmedi ödül. Hakkını kaybetti.
Bu roller Hep ben uyurken başarılı oluyorSanada bol sans
Ooooo gustavo dayiya bile güvenip emanet ödülü atmadi offf offf offfİbani attim ozele bak
3 kisite ceksene kralSaulalvarese gönderilmedi ödül. Hakkını kaybetti.
Adamın hakkı ne çekmesi @Saulalvarez nerdesin sen yahu3 kisite ceksene kral
Hakkını kaybetti yazmış etkinlik sahibi o yüzden yazdım.Adamın hakkı ne çekmesi @Saulalvarez nerdesin sen yahu
Saul bana ibanini birakti verim at bari çocuğa çalışıyor giremiyodurSaulalvarese gönderilmedi ödül. Hakkını kaybetti.
IBAN birakmistim papara olması lazimmis işim vardı giremedim foruma ödül hakkı yanmış sağlık olsunSaul bana ibanini birakti verim at bari çocuğa çalışıyor giremiyodur
Valla hacı bana yolla ben veririm dedim sanirim guvenmediIBAN birakmistim papara olması lazimmis işim vardı giremedim foruma ödül hakkı yanmış sağlık olsun
Papara istedi oda bende yok iban at dedim atmadiValla hacı bana yolla ben veririm dedim sanirim guvenmedi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!