Ben yaparim senin yerine yorulma sen?Ben tahsilat yapiom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yaparim senin yerine yorulma sen?Ben tahsilat yapiom
Ula yetisemeyince hep wonTC onay 300 mesaj şart.
saat 21:01deki gulfstream park 6 no kazanırsa, ilk beğenen 10 kişi arasından 1 kişi çekilişle 200 tl.
oldu ya kazandık, ödül çekim geldikten sonra gönderilir.
link:
atıldı ozelden kesene bereketkazananlar
- palaa
- artizz
- ozimo
- saulalvarez
- lider
Acelen ne@gustavo29 geldıjmı cekım nabtın
sordum ya pere yok don yok sorma saten moralım bozuk ıcra geldı televızyonu yazmıslar serefsızlerAcelen ne
Yarın öğlen gönderim yapilacak@gustavo29 geldıjmı cekım nabtın
tamam tesekurlerYarın öğlen gönderim yapilacak
TebriklerBeyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
Kaç k vurdun Altan 50 varmiBeyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
TebriklerBeyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
Çekimin gelsinde bekleriz sıkıntı yok. TebriklerBeyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
Tebrikler gustavo banada ödül yokmu ?Beyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
TepriksBeyler miktar fazla olduğundan çekim geç gelecek. Sıkıntı yok ödüller en geç akşam gönderirim.
Kesene bereketSaulalvares paparası yokmuş o haricinde herkese gönderildi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!