Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha gündüz vakifbanktan attım 50 Saniyede geçti para serkanda aynı şeyi diyo siz hangi payfixi kullanıyorsunuz pala reisPayfixe attım parayı bankadan dayı geçsin. Bekliyorum valla 10 dk oldu 100 attım geçmedi
WhatBana çıkmazsa bile üzülürüm kupona
Dayı normalde akbank kullanıyorum çocukta akbank yok diye başka banka hesap iban verdim ona attı. Akbanktan payfixe atinca 5 dk da geciyor. Ilk defa garantiden attim bekliyorum2. @EL MATADOR gelio??
Geçmişi , çerezleri temizleyip öyle deneyin birdeValla beni çıldırtıyor o derece yani hatta komple kapatıp yeniden giriyorum
18 saatte geçti birinde 28 saatte mailler ortada neden öylr oluyor bılmıyomDaha gündüz vakifbanktan attım 50 Saniyede geçti para serkanda aynı şeyi diyo siz hangi payfixi kullanıyorsunuz pala reis
Kardes akbanktan bendede ayni hemen geciyor. Garantiden attim gecmedi ***Daha gündüz vakifbanktan attım 50 Saniyede geçti para serkanda aynı şeyi diyo siz hangi payfixi kullanıyorsunuz pala reis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!