Şu an öyle yapmaya calisiyorum. Sistemsel hata olustu tekrar deneyin dedi. Tekrar deniyorum bu sefer de cok fazla istek yaptiniz sonra tekrar deneyin diyor :SParibu hesabın yok mu kanka direk ordan yapsana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu an öyle yapmaya calisiyorum. Sistemsel hata olustu tekrar deneyin dedi. Tekrar deniyorum bu sefer de cok fazla istek yaptiniz sonra tekrar deneyin diyor :SParibu hesabın yok mu kanka direk ordan yapsana
Dedıgımı yap direk siteye atŞu an öyle yapmaya calisiyorum. Sistemsel hata olustu tekrar deneyin dedi. Tekrar deniyorum bu sefer de cok fazla istek yaptiniz sonra tekrar deneyin diyor :S
Rainturkten direkt atabilir miyim yani siteye?La gir 1xbete yada mars bahıse bıtocın para yatırma sec sana hesap kosu verecek kopyala sonra onu raınturkten para gonderden btc gonderden yapıstır odrese gomder paran dırek sıtede bu kadar yada baska hesaba aktar ordanda banka hesabına cek parıbuya falan at cuzdan kosun ytrlı
Kanka o zaman yarına kaldı. Bütün yamyamlar doluştu birden. O yüzden sistem çöküyor. 100 tl çekerken de bana aynısı oldu. Ertesi gün denedim 5 dk da onaylandıŞu an öyle yapmaya calisiyorum. Sistemsel hata olustu tekrar deneyin dedi. Tekrar deniyorum bu sefer de cok fazla istek yaptiniz sonra tekrar deneyin diyor :S
Tamam o zman 1xbete atmayi deneyeyimDedıgımı yap direk siteye at
Siteye atmayi deneyeyim bi olmazsa yapacak birsey yokKanka o zaman yarına kaldı. Bütün yamyamlar doluştu birden. O yüzden sistem çöküyor. 100 tl çekerken de bana aynısı oldu. Ertesi gün denedim 5 dk da onaylandı
Dene aga belki olur aynenSiteye atmayi deneyeyim bi olmazsa yapacak birsey yok
La belkısı yok herkes sıtelere atıyor hemen oyun oynuyor bahıs alacaksan dırek sıtene cek kankam @CaptainJackSparrowDene aga belki olur aynen
Kanka bitcioin ile atmadim hic siteye o yuzden bilmiyorum yani. Denesin illa ki olurLa belkısı yok herkes sıtelere atıyor hemen oyun oynuyor bahıs alacaksan dırek sıtene cek kankam @CaptainJackSparrow
Denedim 1xbetten bitcoin yatirim sectim hesabi kopyaladim rainturke gectim gonderme faslina gectim yine sistemsel hata meydana geldiLa belkısı yok herkes sıtelere atıyor hemen oyun oynuyor bahıs alacaksan dırek sıtene cek kankam @CaptainJackSparrow
Dedigim gibi kanka o zaman acele para lazim degilse bu saatte yarini bekle cunku herkes senin gibi devamli deniyor sistem hata veriyorDenedim 1xbetten bitcoin yatirim sectim hesabi kopyaladim rainturke gectim gonderme faslina gectim yine sistemsel hata meydana geldi
Yok ya bi roll yapalim diye sey ettiydim şu an kesin herkes yukleniyor zaten. Beklemek en iyisi belki o sirada bitcoin artar birazDedigim gibi kanka o zaman acele para lazim degilse bu saatte yarini bekle cunku herkes senin gibi devamli deniyor sistem hata veriyor
Beklet kanka o zaman sıkıntı raınturkte senlık bısey yokYok ya bi roll yapalim diye sey ettiydim şu an kesin herkes yukleniyor zaten. Beklemek en iyisi belki o sirada bitcoin artar biraz
Her türlü gelir aga bence yogunluktan işlemler böyle sürüyor demek kiYarın banada yatar ıns 2.fasıla kaldım gibi duruyo
gelirde çekemeyip böyle ugraştıktan sonra napalım 200 üHer türlü gelir aga bence yogunluktan işlemler böyle sürüyor demek ki
Gelsınde binance falan aktarıp bıtane coın var aklımda ondan alıcam bekletecem bır ay falan iddadan bi cacık olmuyor borsa oynıcamHer türlü gelir aga bence yogunluktan işlemler böyle sürüyor demek ki
Öyle 100-200 tl ile alsanda bişey olmaz maks katını kazanırsın büyük prayla girmen lazımGelsınde binance falan aktarıp bıtane coın var aklımda ondan alıcam bekletecem bır ay falan iddadan bi cacık olmuyor borsa oynıcam
Mantikli aslındaGelsınde binance falan aktarıp bıtane coın var aklımda ondan alıcam bekletecem bır ay falan iddadan bi cacık olmuyor borsa oynıcam
Gerçi bu da doğruÖyle 100-200 tl ile alsanda bişey olmaz maks katını kazanırsın büyük prayla girmen lazım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!