Dediğim oyundamı205 e çıktım alınanilir bakiye 171₺ mk ya 200 yapıp çekersem maaşa kadar öğle yemeklerinin parası cıkıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dediğim oyundamı205 e çıktım alınanilir bakiye 171₺ mk ya 200 yapıp çekersem maaşa kadar öğle yemeklerinin parası cıkıyor
dm den yazBenimkisinide oynarmisjn ?
hangi oyun senin kisi yahuDediğim oyundamı
Wild diamondsHangi oyun
Ya kackere yazdım yetmedi foto attim görmedin mi ?hangi oyun senin kisi yahu
bende onu oynuyorum 186 ya çıktım geri 16 ya düştüm şans yok rizikolu seçmiştim kırmılar yerine siyah seçsem işlem tamamdı şans yok mkWild diamonds
Big panda kanka o seninkinde 30 kere cevirdim gelmedivoyun değiştimDediğim oyundamı
191₺ oldu big panda da 199 du düştüm 191e *** yapamıcam heralde ?Big panda kanka o seninkinde 30 kere cevirdim gelmedivoyun değiştim
Hadi yap şunu 200 ?199dan 160a indim mk 1₺ alamadık 39 verdim
Otomatik ekleniyomu destek cevap vermiyorHadi yap şunu 200 ?
destek kod verdi bana bonus kısmına yazdım spinler çıkıyor çeviriyorsun şansına ne gelirseLa uye oldum otomatik ekleniyomu destek cevap vermiyor
Kod ne cevap vermiyordestek kod verdi bana bonus kısmına yazdım spinler çıkıyor çeviriyorsun şansına ne gelirse
Verir az bekle otomatik eklenmiyor canlı kod veriyor o kodu yazıyorsun öyle alıyorsunOtomatik ekleniyomu destek cevap vermiyor
130a indim abi ?Hadi yap şunu 200 ?
Destek veriyor koduKod ne cevap vermiyor
Korkarak oynama kaybedersin130a indim abi ?
Abi korkarak değil 3₺ 3₺ basıyorumKorkarak oynama kaybedersin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!