Lan 1 1 oynasanaAbi korkarak değil 3₺ 3₺ basıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lan 1 1 oynasanaAbi korkarak değil 3₺ 3₺ basıyorum
1 1 de de gelmiyor 3 3 de de hiç bir oyun vermiyorLan 1 1 oynasana
gelecegi yoksa 15 er oyna gelmezLan 1 1 oynasana
şans yok 199 a gel 200 olmasın mk adaletmiBöyle oyunları icat edeni *****
Sorma abi 199dan 30_şans yok 199 a gel 200 olmasın mk adaletmi
900₺ kazanıp 500₺ 600₺ dağıttım. 300₺ kazanıp 150-200₺ dağıttım. Son günlerde aldığım paraların yarısından çoğunu dağıttım burda. Ama düşündüm harbi salaklık yapmışım bundan sonra forum morum işim olmaz tek yemeye devam bu saatten sonrabelki seni bankör üye yapmasalar kazanamayacaktın. para parayı çekmiştirde kazanmışsındır
Aynen bende böyleyim ???900₺ kazanıp 500₺ 600₺ dağıttım. 300₺ kazanıp 150-200₺ dağıttım. Son günlerde aldığım paraların yarısından çoğunu dağıttım burda. Ama düşündüm harbi salaklık yapmışım bundan sonra forum morum işim olmaz tek yemeye devam bu saatten sonra
900₺ kazanıp 500₺ 600₺ dağıttım. 300₺ kazanıp 150-200₺ dağıttım. Son günlerde aldığım paraların yarısından çoğunu dağıttım burda. Ama düşündüm harbi salaklık yapmışım bundan sonra forum morum işim olmaz tek yemeye devam bu saatten sonra
Eyvallah meto dayı.. Allaha emanetsin
pala dayı yanlış yapıyorsun. genel dagıtımdan önce sana cukka atanlara yardımcı olman daha mantıklı. fazlası olursa yada sana yardımcı olan olmazsa genel dagıtım yaparsın o da canın isterse900₺ kazanıp 500₺ 600₺ dağıttım. 300₺ kazanıp 150-200₺ dağıttım. Son günlerde aldığım paraların yarısından çoğunu dağıttım burda. Ama düşündüm harbi salaklık yapmışım bundan sonra forum morum işim olmaz tek yemeye devam bu saatten sonra
teşekürler sende. ama varsa bi 27 ateşlesen hiç fena olmazdı sabaha kadar 1 er tl 1 er tl takılırdıkEyvallah meto dayı.. Allaha emanetsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!