Kurnazlık mı lan sktr gt çok pis bozarım bak seni ???Kim bedava kovalıyor kocum gir bak 8 konu actıysam 7 si dagıtım sen gibii kurnazlık peşinde koşmuyoruz 30 40 lira için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kurnazlık mı lan sktr gt çok pis bozarım bak seni ???Kim bedava kovalıyor kocum gir bak 8 konu actıysam 7 si dagıtım sen gibii kurnazlık peşinde koşmuyoruz 30 40 lira için
Yeğen sana ilk direk ben laf söylemedim laf sok adım sende az değilsin ha işini biliyon dedim kalktın bana eksidin sonra neyse dedin gittin kupon wonlayınca. Geri geldin kurnazlık değilde ne beni biliyosan senide biliyorlar askere gitmeden önceki hallerini boş yapma yani sütten çıkmış ak kaşık değilsinKurnazlık mı lan sktr gt çok pis bozarım bak seni ???
Evde anam babam aşımı önüme koymuyor olum senin gibi bilip bilmeden konuşma nankörsun olum sen verdim ya sanada ondan bu düşmanlığın hadi işine bak ?Yeğen sana ilk direk ben laf söylemedim laf sok adım sende az değilsin ha işini biliyon dedim kalktın bana eksidin sonra neyse dedin gittin kupon wonlayınca. Geri geldin kurnazlık değilde ne beni biliyosan senide biliyorlar askere gitmeden önceki hallerini boş yapma yani sütten çıkmış ak kaşık değilsin
Ne verdin bana düşmanlık ağzını topla seni kaale bile alıp uğrasmadım derdin ne aslanımEvde anam babam aşımı önüme koymuyor olum senin gibi bilip bilmeden konuşma nankörsun olum sen verdim ya sanada ondan bu düşmanlığın hadi işine bak ?
Kaos kokusu aldın demi Peach ???Günaydın
Tamam abicim ???Akıllı olun alırım cücük aklinızı uleeeennn
Yakışır?
daim olsun kral
Daha big won olmadan önce ödül qelmis tebrikler ?
Payfix attım?Daha big won olmadan önce ödül qelmis tebrikler ?
Hesap kontrol edecek kişiler bellidir ? anında iletildiDaha big won olmadan önce ödül qelmis tebrikler ?
Abi bana 500 çıkmazmı???Hesap kontrol edecek kişiler bellidir ? anında iletildi
Kalan 500 u bana verdi yedim bitti ?Abi bana 500 çıkmazmı???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!