Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kime???Haydi kime atıyoruz paysix
Dün 3 tane 7 verdiğim maçın 2 tanesi gelmiş ayrı ayrı 25 er atardım param olsaydı ??Ödülüm geldi teşekkürler Atlasbet
Bilmiyorum dur bakam biri çıkar elbet atın payfix leri sulayayim sizi der belkiKime???
Dün 4 kuponun 3u geldi. Lyon maçı ertelendi iptal oldu buyuk ihtimal. 1 oran sayılır. Dün gece çektim parayı lyon maçı sonuçlanınca yine devam. Beni bekliyolardı mke kavga içinDün 3 tane 7 verdiğim maçın 2 tanesi gelmiş ayrı ayrı 25 er atardım param olsaydı ??
Söyleseydin bana iptal ettirmezdim arardım Fransa yi cozerdik işi ?Dün 4 kuponun 3u geldi. Lyon maçı ertelendi iptal oldu buyuk ihtimal. 1 oran sayılır. Dün gece çektim parayı lyon maçı sonuçlanınca yine devam. Beni bekliyolardı mke kavga için
@kadircan4747 dayıya söyledim de ms 1 oynamış o. Paris yenemez diye taraftarlara talimat vermiş kavga çıkarın diyeSöyleseydin bana iptal ettirmezdim arardım Fransa yi cozerdik işi ?
Liste alındı sapla ?Anyak sen manyak takimsin paso 3 lük atiyon helal
Bizde şans olsa zaten buralarda surunmezdik biraderim .....Ekli dosyayı görüntüle 10298
@EL MATADOR şansıma tüküreyim tam girdim x vermiş hep aldığım çevreler kaçana bak dahada vermez ?? çünkü ben girdim 5 dk önce girsem alıp çıkmıştım ?
Gitti bak 100 ? şu ilk 500x vursam kasa yükselterek gider 6 dan felanda 300x i koyardım girdim x atmış *** bir dk önce girsem koyacamBizde şans olsa zaten buralarda surunmezdik biraderim .....
Şans işteGitti bak 100 ? şu ilk 500x vursam kasa yükselterek gider 6 dan felanda 300x i koyardım girdim x atmış *** bir dk önce girsem koyacam
O parayı bulmuş gelmez ?@BMW knk ???
Gelir knk metoO parayı bulmuş gelmez ?
Senin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslan Vefa denilen bu camida en başlarda abin geliyor sen anlamazsın@BMW çantayı getir diye dm atmış gelir şimdi çanta hazır
Payfix atıldı teşekkürlerSenin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslan Vefa denilen bu camida en başlarda abin geliyor sen anlamazsın
Kim bedava kovalıyor kocum gir bak 8 konu actıysam 7 si dagıtım sen gibii kurnazlık peşinde koşmuyoruz 30 40 lira içinSenin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslan Vefa denilen bu camida en başlarda abin geliyor sen anlamazsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!