Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
iyi soluk boruna kacmamıs yaş kacUyurken disimi yuttum sanırım
18iyi soluk boruna kacmamıs yaş kac
Bmw (anlık)Günaydın gençler. Az önce kahvaltıdan sonra çay içerken birşey farkettim dişimin 1 tanesi yok
sana demedım
Bemewe yasinin ortaya cikmasini istemez. O yuzden geceleri saymazsak yasi 18sana demedım
Bemewe yasinin ortaya cikmasini istemez. O yuzden geceleri saymazsak yasi 18
41 kere maşallah şimdi diş yaptırmam için daha çok kumar oynayıp kazanman lazımiyi soluk boruna kacmamıs yaş kac
kumarla olmaz o iş sonra agzın komple duser41 kere maşallah şimdi diş yaptırmam için daha çok kumar oynayıp kazanman lazım
Benimkisi sağ altta pek görünmüyor allahtan aile hekimi doktora söyledim de bi diş doktoruna git enfeksiyon falan kapmasin dediBmw (anlık)
Haram paradan dişler dökülür diyosunkumarla olmaz o iş sonra agzın komple duser
gecmıs olsunHaram paradan dişler dökülür diyosun
Teşekkürler. Kötüye birşey olmazgecmıs olsun
hıc roll yapıyon mu ben gormedımTeşekkürler. Kötüye birşey olmaz
Eskiden tek tük artık herşey pahali millet yemeye ekmek bulamiyor pek rol yapan yokhıc roll yapıyon mu ben gormedım
Millet zeytine kafa atıyi mke... Ne rolu..Eskiden tek tük artık herşey pahali millet yemeye ekmek bulamiyor pek rol yapan yok
Forumda para kazanmanın tek yolu. Yüzsüz , arsız , hırsız olacan. Milletten çarpacan cukka yoluna bakacan bazıları gibi. İpneler hırsızlıkta arsa çıktı burada pek görünmüyolar artık. Başka foruma kapak atmışlarEskiden tek tük artık herşey pahali millet yemeye ekmek bulamiyor pek rol yapan yok
Ben dedim yeni yıl ödülünü burda takilanlara verin.Forumda para kazanmanın tek yolu. Yüzsüz , arsız , hırsız olacan. Milletten çarpacan cukka yoluna bakacan bazıları gibi. İpneler hırsızlıkta arsa çıktı burada pek görünmüyolar artık. Başka foruma kapak atmışlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!