Banamı dion@BMW 100 gönderir dedi.ama ben 100 çok 27 ve üstü kabul dedim...yani şerefine kalmış artık ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Banamı dion@BMW 100 gönderir dedi.ama ben 100 çok 27 ve üstü kabul dedim...yani şerefine kalmış artık ???
Akşama kazanç olursa roll yaparız listeci olursun@BMW 100 gönderir dedi.ama ben 100 çok 27 ve üstü kabul dedim...yani şerefine kalmış artık ???
Ozur dilerim ben aldigimi bile bilmiyordum simdi baktim 10 tl bonus almisim .10. ayda .hakkini helal et .@tungabey @palantis38 dengebet son isleminiz etkinlik bonusu niye tahminde bulunup hakkımızı yiyorsunuz verin 25 tl frebetimi
Yani sltr git dion???Akşama kazanç olursa roll yaparız listeci olursun
Sktr et şunu ?Ozur dilerim ben aldigimi bile bilmiyordum simdi baktim 10 tl bonus almisim .10. ayda .hakkini helal et .
Günaydıngünaydın hayırlı sabahlar
Sen eydoluya demiş sin metoya selam söyle sana 100 versin sabah sabah ne ictin tefocanBanamı dion
napıyosun dayiGünaydın
İnan maaaaa?Sen eydoluya demiş sin metoya selam söyle sana 100 versin sabah sabah ne ictin tefocan
Aynınapıyosun dayi
Sen dedin ya BMW selamımı soyle 100 atar sanaBanamı dion
Ozur dilerim ben aldigimi bile bilmiyordum simdi baktim 10 tl bonus almisim .10. ayda .hakkini helal et .
Yaw he he?Sen dedin ya BMW selamımı soyle 100 atar sana
Akşama ölmez isem burdayım insAkşama kazanç olursa roll yaparız listeci olursun
Ben tercüme etmiştimSen dedin ya BMW selamımı soyle 100 atar sana
Helal olsunHERKES HAKKINI HELAL ETSİN arkadaşlar
HayırdırHERKES HAKKINI HELAL ETSİN arkadaşlar
La konuşma 50 salBen tercüme etmiştim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!