Burda değil burda olmadiKim kim söyle itiraz edeyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Burda değil burda olmadiKim kim söyle itiraz edeyim
İspat ettim amaYapmaz la
Tmm dırİspat ettim ama
Sıktır et ne mal olduğunu öğrendik ..gerçi ne mal olduğunu biliyordum...arkasından konuşuyor gibi oluyoruz şimdi burda..gelirse yüzüne de söylerim gevseginTmm dır
Sil çabuk@Admin @Rooster @Kaan @AMCA nickli arkadaş çekilişte hile yapmış üstüne @eydolu4731 ya küfür etmiş nerde ban nerde adalet
La konuşma 50 sal
Silinmez ki 1 dakika geçtiSil çabuk
Güya baa 50 atacadin haniyaSırayla cukka sırası Sende
Silemiyorum atı alan Üsküdar i geçti roostere söyle silsin görünmesini istemiyorsanSil çabuk
Senin mesajın sen soyleyecen ...??Silemiyorum atı alan Üsküdar i geçti roostere söyle silsin görünmesini istemiyorsan
Acıktım loooSenin mesajın sen soyleyecen ...??
Menümüzde Beyti tas kebabı zıkkımın kökü kıymalı pide var ne arzu edersiinizAcıktım looo
Ben diyom elektrik kesecekler sen diyon acıktımAcıktım looo
Yav eydolu öyle bir anlattinki sanki olay akşam ben uyurken olmuşSenin mesajın sen soyleyecen ...??
Tam annamadan bodoslama daliyon MKEYav eydolu öyle bir anlattinki sanki olay akşam ben uyurken olmuş
Salagim işte görende bana yaptı sanacak güzelim konumu kendi elimde kirlettim @Rooster bu konuyu kilitleyip şikayet mesajını silermisin sana zahmetTam annamadan bodoslama daliyon MKE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!