Para yok kaynana geldi dün gece çocuğa 100 harçlık verdi onumu alıp atayımkonusma para bul
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Para yok kaynana geldi dün gece çocuğa 100 harçlık verdi onumu alıp atayımkonusma para bul
yaw it mit hos kelime degil kullanma ayiptirDesin dursunlar keke it ulur durur napacan
olur sakincasi yokPara yok kaynana geldi dün gece çocuğa 100 harçlık verdi onumu alıp atayım
yuhhhh inkar etme bariKimse baa surprise yapmadı çok uzuluyom
Sezen hariccyuhhhh inkar etme bari
aksu mu?Sezen haricc
o senin salakligin?Yaw bu yeni telde çok hassas Ali diyin veli yazayi
Hikkkkkkk deyomo senin salakligin?
nahhh deyom?Hikkkkkkk deyom
HelalBen sana bana özelden ulaş dedim anlamadın Daha fazla dalga geçmene izin vermeyeceğim. 23:59 olmadan seni yolcu ediyorum.
adanali celal??
Ayıp sana ayıp kaynana nin elini opmemissin demek ki opsen bı 100 te sana verirdi belki ?Para yok kaynana geldi dün gece çocuğa 100 harçlık verdi onumu alıp atayım
Senin kaynana eli bolmuş benim kaynana 10 20 veriyor eve almıcam birdaha ?Para yok kaynana geldi dün gece çocuğa 100 harçlık verdi onumu alıp atayım
Senin kaynana eli bolmuş benim kaynana 10 20 veriyor eve almıcam birdaha ?
.Valla bizimkisi iyi hanım sabah annesine de bizede süt almış onun parayı bile vermiş. Bir Ben kötü Kumarbaz meto
O bu değil de kendini niye banlattin diğer tarafta ?nahhh deyom?
Banlı değil ki dün etkinlikte adı vardı ??O bu değil de kendini niye banlattin diğer tarafta ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!