Nereden olsunVar mı tanıdık kanal bir abi sordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nereden olsunVar mı tanıdık kanal bir abi sordu
Büyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı@dogus97 sa kral naber. Gluk gluk lazım mı
Hahaha dayı ya bak hele ilk defa kızgın görüyorumTmm o zaman da hani pynamıcaktın?
Bekle gelirGelmedi
Tefocan degilmisinNereden olsun
Bu şanstan bize de lazım kral. Papara atıyorum gönlünden ne koparsaBüyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı
Kaç baba kaç?Büyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı
100 lirası benim itiraz kabul edmiyorum ?Büyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı
200 dü 77 ne oldu pekidayi son gundu bugun fatura neyle odiyim 50 veriyim ustunu sonra veriyim de diyemedjm 50 yi attim 3 maca 277tl veriyordu bastim geldi ?
Geç düşüyordur gelirGelmedi
228tl borc kalan parada dayi 1paket sigara tavuk tantuni ??200 dü 77 ne oldu peki
Atmadı ki gelsin keriz sanıyor bizi ???Geç düşüyordur gelir
hocam bi arkani donermisin bal in felan ustune oturmussun galibaaBüyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı
Tebrikler Doğuş yeniden doğdu. 5 kişi 30 dağıtım konusu aç haydi listeyi alıyorumBüyük şans 1000 bilet arasından 8 biletim vardı
mersin var 10 k ya 1 kİSTANBULDA SAHTE PARA ALABİLECEĞİMİZ TANIDIĞI OLAN VAR MI ARKADASLAR VAR OLAN DM ATABİLİR Mİ SEVİNİRİM
İstanbul lazım 1 e 1 e yakın olsa yetermersin var 10 k ya 1 k
dedigimi atm kabul ediyorİstanbul lazım 1 e 1 e yakın olsa yeter
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!