Phrisme
Kayıtlı Üye
Aday demek istedin heralde ?Başka aday olmak isteyen varmı ilerleyen saate oylayalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aday demek istedin heralde ?Başka aday olmak isteyen varmı ilerleyen saate oylayalım.
Başka aday olmak isteyen varmı ilerleyen saate oylayalım.
Biri ben admınım ??Başka aday olmak isteyen varmı ilerleyen saate oylayalım.
Oyum sana ydi ama bende adayımEVET BEYLER OYLARINIZI BEKLİYORUM İLERLEYEN SAATLERDE
Her fırsatta acıyorum zaten kardesım sessız sedasız kupon yapmaz oldum zaten ?
Gerek yok oyle şeylere 500+500 ideal ????@Admin veya 2000 mesaj var 2000tepkime şartı olsun
Vortex bi 50 atarsan adaylıktan cekilirim@Admin Roll masterlık için en az 5 roll konusu şartı gelsin
biz bu mesajla tepkimeyi boşamı kastık biraderGerek yok oyle şeylere 500+500 ideal ????
bende senden bekliyodum meto abiVortex bi 50 atarsan adaylıktan cekilirim
Yanibiz bu mesajla tepkimeyi boşamı kastık birader
Matadora tiklamayalim tepkime kasmasin aksama kadar@Admin veya 2000 mesaj var 2000tepkime şartı olsun
Ksam kim dagitim yaparsa yesil olacak genclerMatadora tiklamayalim tepkime kasmasin aksama kadar
Bakin dayiya yeşil olana kadar hangi renklerden geçti kolay değil bir yerlere gelmek
Belese yok 100 dagitin bakariz?Bakin dayiya yeşil olana kadar hangi renklerden geçti kolay değil bir yerlere gelmek
Listeci dayı 50 2 kişi 25 haydin bakalımBelese yok 100 dagitin bakariz?
Lan burdan lafa tutuyonuz diğer tarafa like atiyonuz bizde salak gibi burda takılıp kalıyoruzBelese yok 100 dagitin bakariz?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!