Ayıp kan dayı sizeMatadora tiklamayalim tepkime kasmasin aksama kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ayıp kan dayı sizeMatadora tiklamayalim tepkime kasmasin aksama kadar
Valla oyum @Vortex eSon kararı halkım belrlıcek oylar matadora ??
kanka karşında çok güçlü bi rakip var beSon kararı halkım belrlıcek oylar matadora ??
Vorte ben kendımı oylataydım ondan sonra salça olaydın ne vardı yani ayıp sana ha kardeş hem şöyle bişe var ikimizede evet yada hayır verebilirler cumhurbaşkanı secmıyoruz mke ???kanka karşında çok güçlü bi rakip var be
kanka karşında çok güçlü bi rakip var be
bende bekliyodum bu anı kankaVorte ben kendımı oylataydım ondan sonra salça olaydın ne vardı yani ayıp sana ha kardeş hem şöyle bişe var ikimizede evet yada hayır verebilirler cumhurbaşkanı secmıyoruz mke ???
Bana hala verilmedi ???Başka aday olmak isteyen varmı ilerleyen saate oylayalım.
Bana hala verilmedi ???
Matador kendini yaktı admin le özelden halletseymis işinibende bekliyodum bu anı kanka
Hiç sorma ya ?Matador kendini yaktı admin le özelden halletseymis işini
1Lan burdan lafa tutuyonuz diğer tarafa like atiyonuz bizde salak gibi burda takılıp kalıyoruz
100 tl sal hemen yesil yapem seni?Oylarınızı muhsinovi den yana kullanın lütfen @Admin benıde al oylamaya bakalım ederimiz ne kadar ???
Dayı payfixe sal prayı roll acacam haydı ?1
100 tl sal hemen yesil yapem seni?
Ağ matik 3 kere parayı red etti. Israrla bana oynama paran gidecek dedi. Parayı büfeye bozdurup yinede yatirdim kumar ileti böyle birşey ya tutarsa1
100 tl sal hemen yesil yapem seni?
Hahahahha nerde oturuyon knaka ??Ağ matik 3 kere parayı red etti. Israrla bana oynama paran gidecek dedi. Parayı büfeye bozdurup yinede yatirdim kumar ileti böyle birşey ya tutarsa
Çorum daHahahahha nerde oturuyon knaka ??
Çorumada geldım ?Çorum da
Hadi bakalım Devamke pompakeBu 50 yi en kötü 300 yapmam lazım. 200 arkadaşa 100 ilede roll açarız belki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!