3 kere 50 mı güldürme beniSANA ÖLÜSÜ HATİRLADİGİM 3 KERE 50 SAYAMADİGİM KADAR 30 25 ATMİSİMDİR ŞİMDİ BUNLARİ BEN BORÇ OLARAK ATMADİYSAM SENDE O 47 YE BORÇ DİYEMESSİN EYDO UZATMA BENCE DE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
3 kere 50 mı güldürme beniSANA ÖLÜSÜ HATİRLADİGİM 3 KERE 50 SAYAMADİGİM KADAR 30 25 ATMİSİMDİR ŞİMDİ BUNLARİ BEN BORÇ OLARAK ATMADİYSAM SENDE O 47 YE BORÇ DİYEMESSİN EYDO UZATMA BENCE DE
Ali gülşahin adım hadi çıkar 3 kere 50. 5 eylülden sonra yolladiginSANA ÖLÜSÜ HATİRLADİGİM 3 KERE 50 SAYAMADİGİM KADAR 30 25 ATMİSİMDİR ŞİMDİ BUNLARİ BEN BORÇ OLARAK ATMADİYSAM SENDE O 47 YE BORÇ DİYEMESSİN EYDO UZATMA BENCE DE
Adımı yazdım hadi çıkar madem 3 defa 50 attiysan 30 25 attiysan rol paraları hariç çıkar amaSANA ÖLÜSÜ HATİRLADİGİM 3 KERE 50 SAYAMADİGİM KADAR 30 25 ATMİSİMDİR ŞİMDİ BUNLARİ BEN BORÇ OLARAK ATMADİYSAM SENDE O 47 YE BORÇ DİYEMESSİN EYDO UZATMA BENCE DE
Çok beklersinHaber bekliyorum
NeyiÇok beklersin
Cukkayi
Ben cukka beklemiyorum ki . Yolladım diye diretiyor ya bende ispat bekliyorum. Herkesin içinde yolladım diyor ya bakayım ne yollamış merak ediyorumCukkayi
Yok yok kesmeyek dekont atsın mevzu kapanacakArkadaşlar bu mevzu uzar gider. Kısa kesek
Dekont mafisssYok yok kesmeyek dekont atsın mevzu kapanacak
???? BencedeDekont mafisss
Dost adam diyor ki 6 sından sonra gondermemis olabilirim ama öncesinde gönderdim diyor???? Bencede
Hani nerde yazmış öyle birşeyDost adam diyor ki 6 sından sonra gondermemis olabilirim ama öncesinde gönderdim diyor
Telin kapalıHani nerde yazmış öyle birşey
Bu saatten sonra gelirse dekont fhotoshop lu gelir ???? @Samurai1 demedi demeyin ???Dost adam diyor ki 6 sından sonra gondermemis olabilirim ama öncesinde gönderdim diyor
Yok la olunca atiyo serkosBu saatten sonra gelirse dekont fhotoshop lu gelir ???? @Samurai1 demedi demeyin ???
3 kere 50 attım diyorHani nerde yazmış öyle birşey
Yanlışı var 3 kere 100 attı ??3 kere 50 attım diyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!