Uzatacam ya dekontlari atacak ya da milletin içinde ben geri yolladım demeyecekUzatma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uzatacam ya dekontlari atacak ya da milletin içinde ben geri yolladım demeyecekUzatma
Derdim bana yetioUzatacam ya dekontlari atacak ya da milletin içinde ben geri yolladım demeyecek
Dekont istiyorum dekont ??? böyle ... Ederler adamı işte nah bulur o dekontDerdim bana yetio
Sana bi soru sordum saat 6 olduDekont istiyorum dekont ??? böyle ... Ederler adamı işte nah bulur o dekont
Haber bekliyorumSana bi soru sordum saat 6 oldu
Anlaşıldı tırt ?Haber bekliyorum
Papara yolla ?bence konuyu uzatmayın daha fazla kalp kırılmasın beyler
Dekont bekliyoruz uzatmiyoruz. 5 Eylül den sonra bana yolladığı dekontlari atacak tabi bulursa ?? .herkesin içinde demeyecek sana geri yolladım diyebence konuyu uzatmayın daha fazla kalp kırılmasın beyler
Belli degilAnlaşıldı tırt ?
Dekont bulamayınca konuyu kitletti ????bence konuyu uzatmayın daha fazla kalp kırılmasın beyler
Belli ?Belli degil
Eve gideyim bari trafik olmadanBelli degil
Yav bir de sen Gelme üstüme belli olsa niye benden onu istesin dur bakalım heleBelli ?
Trafik varken gidilmiyor mu eveEve gideyim bari trafik olmadan
TmmYav bir de sen Gelme üstüme belli olsa niye benden onu istesin dur bakalım hele
Çok fark edioTrafik varken gidilmiyor mu eve
Bugüne kadar ki leri demiyorum ben ...en son sana yolladigim tarihten sonrakileri diyorum.. boşa arama bulamazsın yollamış olsan Ben nankör değilim yolladı derdim helal olsun derdim. Ama yollamadin sana yazdım sen bitti dedin sonra bir daha dağıtım yaptın. Bu sefer de babama yolladım dedin...neyse boskoy şu saatten sonra 5 kuruşunu istemem daha.@eydolu4731 PAYFİX adını söyle biraz gec olacak ama bugüne kadar sana attigin ne varsa sayfa sayfa cikartacam ortaya
SANA ÖLÜSÜ HATİRLADİGİM 3 KERE 50 SAYAMADİGİM KADAR 30 25 ATMİSİMDİR ŞİMDİ BUNLARİ BEN BORÇ OLARAK ATMADİYSAM SENDE O 47 YE BORÇ DİYEMESSİN EYDO UZATMA BENCE DEBugüne kadar ki leri demiyorum ben ...en son sana yolladigim tarihten sonrakileri diyorum.. boşa arama bulamazsın yollamış olsan Ben nankör değilim yolladı derdim helal olsun derdim. Ama yollamadin sana yazdım sen bitti dedin sonra bir daha dağıtım yaptın. Bu sefer de babama yolladım dedin...neyse boskoy şu saatten sonra 5 kuruşunu istemem daha.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!