İlk senin için açacamİfşa aç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk senin için açacamİfşa aç
???????????????Bu siktigiminin kalbi nue
Hahaha bana ifşa kimse acamaz net ?kimdeye borcum yok alacaklarım varİlk senin için açacam
Daha yeni uyandık dur birazdan yaparız bişeyler ❤
Listeyi aldım tamamdır ???Daha yeni uyandık dur birazdan yaparız bişeyler ❤
Kendi kendilerini bitirdiler kankaBigibizden bitmis ? tcsizler rol aciyo tasak geciyolar ?
Uyeleri kullandilar kendileri sponsorlardan paranin icinden gectiler bes ayda bir 10 kisi 15 verdilerKendi kendilerini bitirdiler kanka
Ana sayfalarinda konu bile yok kanka alan efendi dun cakas atiyodu buraya bisey olmaz diye etkilesimleri bile bitti nah bisey olmazUyeleri kullandilar kendileri sponsorlardan paranin icinden gectiler bes ayda bir 10 kisi 15 verdiler
sapla adminimAbilere selam çatışmaya devam
Dayı bi taraftan senin gitmeni gözlüyor durben bi kahvalti yapam da gelem aciktim mke simdi hemen roller basla mke
Orayi ayakta tutan kemik kodroydu,onu gececekAna sayfalarinda konu bile yok kanka alan efendi dun cakas atiyodu buraya bisey olmaz diye etkilesimleri bile bitti nah bisey olmaz
bizim gibi yıldızlar nereye donerse gunes ordan dogar kanka biz guzellikle dedik hala ******* devam ettiler biz de dedik ki ! Oyle sikilmez boyle sikilirOrayi ayakta tutan kemik kodroydu,onu gececek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!