La banada bi profil yapin **Yok hemşo sıkıldım ondan yeni tasarımcı bekliyorum ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La banada bi profil yapin **Yok hemşo sıkıldım ondan yeni tasarımcı bekliyorum ??
Tasarımcı bulalım elini cebine götürcen amaLa banada bi profil yapin **
Tabi dostlar nerdeyse dümenimi o yöne ceviriyorum ??Vay dümenim sendemi burdaydın
Senin atm hala duzelmedimi 10 gun du **Tasarımcı bulalım elini cebine götürcen ama
Hahaha en güzeliTabi dostlar nerdeyse dümenimi o yöne ceviriyorum ??
Bırak atm i süleyman beni görmedi burda dağıtmış ?Senin atm hala duzelmedimi 10 gun du **
Dun ben dagitacaktim bi sorun oldu sagolsun yerime dagittiBırak atm i süleyman beni görmedi burda dağıtmış ?
Bulayım mı sana pp? ?Yok hemşo sıkıldım ondan yeni tasarımcı bekliyorum ??
Sanada yapalım durLa banada bi profil yapin **
Kari resmi koyma ha ****Sanada yapalım dur
Hahaha hemşo admin gibi admin pp buluyor hangi admin yapar bunu gönder gelsin ??Bulayım mı sana pp? ?
Benim katalogdan koy muroo???Hahaha hemşo admin gibi admin pp buluyor hangi admin yapar bunu gönder gelsin ??
Pp ne bu aradaHahaha hemşo admin gibi admin pp buluyor hangi admin yapar bunu gönder gelsin ??
Profil photoPp ne bu arada
Biz arkadaşız olm ❤?Hahaha hemşo admin gibi admin pp buluyor hangi admin yapar bunu gönder gelsin ??
Selamunaleyküm babalar iyi bayramlar bizim tayfa nerde
Yani dionki gomez siktim seniBiz arkadaşız olm ❤?
Dayı küfür yok ?Yani dionki gomez siktim seni
Tamam **Dayı küfür yok ?
He arkadaşız bi denk gelemedik böyle nasıl arkadaşlık bu ??Biz arkadaşız olm ❤?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!