Internetten solemeyi bilmiomAçarlar birazdan la bayram geçti artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Internetten solemeyi bilmiomAçarlar birazdan la bayram geçti artık
Ohooo nasıl bilmiyon aç bi yemeksepetiInternetten solemeyi bilmiom
Seninde knka bayramda bile çalışıyoruz mk?@Muric81 nerde ölmüş mü acaba ses deda yok ... bayramin muaberek ola metin ?
Çift yevmiye alacaksan heee tamam payfixi yazdım dm ye ???Seninde knka bayramda bile çalışıyoruz mk?
Harclik mi atcan la?Çift yevmiye alacaksan heee tamam payfixi yazdım dm ye ???
Ekmek kazanmak zor metoSeninde knka bayramda bile çalışıyoruz mk?
Metonun derdi ekmek değil ki onun derdi şeker kazanmak ??Ekmek kazanmak zor meto
La senin askerlik ne oldu bi dumen var sankiÇift yevmiye alacaksan heee tamam payfixi yazdım dm ye ???
Bi sürü etkinlik var akşam çalışmıyorsan baya harçlık çıkar kanka bonanzo şekerleri için ?Harclik mi atcan la?
Yok vallahi ertelendi sonraki celb dönemineLa senin askerlik ne oldu bi dumen var sanki
Kim yapiyor laBi sürü etkinlik var akşam çalışmıyorsan baya harçlık çıkar kanka bonanzo şekerleri için ?
Sansini bahtini ****** yazin ne guzel olurdu kisin gotun donacakYok vallahi ertelendi sonraki celb dönemine
Su an kimse yokKim yapiyor la
Siteleri kastettim kanka frebet ve spin ler ayrıca kodlar baya var yani herturlu kazanacazKim yapiyor la
Kışın günler kısa en azından o bakımdan kârdayızSansini bahtini ****** yazin ne guzel olurdu kisin gotun donacak
Bula bula bunu mu buldunuz pp bu ne la @Rooster ???Hahaha hemşo admin gibi admin pp buluyor hangi admin yapar bunu gönder gelsin ??
Bi gitDayı bugün sağından mi kalktın yoksa solundan mi. Ona göre özelden para isteyecem
Aksam gel saat 11 gibiDayı bugün sağından mi kalktın yoksa solundan mi. Ona göre özelden para isteyecem
Profil Resmi ?Bula bula bunu mu buldunuz pp bu ne la @Rooster ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!