ah dayı ah safirbetten 100 çekmiştim. duman ettim bi 300-500 çekeydim cukkalardım seniCevo para bul
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ah dayı ah safirbetten 100 çekmiştim. duman ettim bi 300-500 çekeydim cukkalardım seniCevo para bul
yeter 75 tl napcan bende 5 tl var ? ? ? istersen resmini çekip atayım75 tl param kaldi
saglıgına kavuşsunda paranın mkGece abim dioki cok paran gittimi hasteneden cikayim hepsini verecem sacmalama dedim
Yanisaglıgına kavuşsunda paranın mk
Aldılar mı normal odayaGece abim dioki cok paran gittimi hasteneden cikayim hepsini verecem sacmalama dedim
Oglen gibi cikacakAldılar mı normal odaya
Buda gecer7 yıldır bayramda aile evi göremedim
Gurbetcimisiniz kral istanbulda7 yıldır bayramda aile evi göremedim
Benim 2 yil oldu bayramda tekim 2 okuz oglum var gelir 5 dk para alir giderler7 yıldır bayramda aile evi göremedim
Bu mesleğin ne gecesi belli ne gündüzü 365 günde 20 gün izin kime yeterGurbetcimisiniz kral istanbulda
Adam olana coj bileBu mesleğin ne gecesi belli ne gündüzü 365 günde 20 gün izin kime yeter
Az kahvalti yapacam payfixi doldurBu mesleğin ne gecesi belli ne gündüzü 365 günde 20 gün izin kime yeter
C.tesi misli misli iade ederim bilionBu mesleğin ne gecesi belli ne gündüzü 365 günde 20 gün izin kime yeter
Canın sağolsun çevik kardeş. Ben yıllardır görmedim7 yıldır bayramda aile evi göremedim
Takma cevo kardeş. Valla 20 gün izin bulamayanda var.Bu mesleğin ne gecesi belli ne gündüzü 365 günde 20 gün izin kime yeter
Aile evi gören napiyor ki sanki. Eski bayram falan yok herkes uzaktan mesaj ke yollar ke7 yıldır bayramda aile evi göremedim
gitmiyon mu gonyaya teyzemoglu7 yıldır bayramda aile evi göremedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!