Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDINLAR ?

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Etkınlık freebeti çevirmişim çekmemişim unutmuşum şaka gibi amke hayret günler sonra farkettim ??

Ekli dosyalar

• E16BD7D6-A671-4927-9653-7852F130E740.jpeg
    E16BD7D6-A671-4927-9653-7852F130E740.jpeg
    474.6 KB · Görüntüleme: 10
  • F14F23BF-43F2-49DC-A9E5-706EA198F115.jpeg
    F14F23BF-43F2-49DC-A9E5-706EA198F115.jpeg
    720.3 KB · Görüntüleme: 10

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Rol acinda nasiplenelim.valla kacgundur para lazim bulamadik rollerde kazanmiyor .sevaba girersiniz .

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Senin askerlik bitmez MKE bu gidisatla
Usta sinirden stresten mahvoldum yine basima neler geldi sorma ya! Geçen carsamba gittim muayeneye. Cihaz arizalandigi icin test yapilamadi. Neyse askeriyeye bildir dediler baska randevu vermediler. Gittim askeriyeye böyle böyle dedim niye randevu vermediler diyor. Ulan işin bi kötü yani da randevu verse 4 ay sonraya veriyorlar en az. Neyse 5 gun icinde bize durumu bildir ilk isitme testi oldugun hastaneye gir ordakilere soyle dediler. Ya karari versinler ya da ne oluyorsa durumu bize bildir dediler. Simdi normalde yarin gitmem lazim sali gunu 5 gun olacak istanbulkarimda 12 tl kalmis kimseden para da isteyemedim ne yapicam bilmiyorum. Gittigimde ne olacak karar yazacaklar mi baska hastaneye mi sevk yazacaklar o da belli değil.. Hic bir kurumda ciddiyet de kalmamis her seyin işi bosaltildi abi benim yerimde baskasi olsa dava falan acardi su duruma ya 1 senedir oyalıyorlar

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Usta sinirden stresten mahvoldum yine basima neler geldi sorma ya! Geçen carsamba gittim muayeneye. Cihaz arizalandigi icin test yapilamadi. Neyse askeriyeye bildir dediler baska randevu vermediler. Gittim askeriyeye böyle böyle dedim niye randevu vermediler diyor. Ulan işin bi kötü yani da randevu verse 4 ay sonraya veriyorlar en az. Neyse 5 gun icinde bize durumu bildir ilk isitme testi oldugun hastaneye gir ordakilere soyle dediler. Ya karari versinler ya da ne oluyorsa durumu bize bildir dediler. Simdi normalde yarin gitmem lazim sali gunu 5 gun olacak istanbulkarimda 12 tl kalmis kimseden para da isteyemedim ne yapicam bilmiyorum. Gittigimde ne olacak karar yazacaklar mi baska hastaneye mi sevk yazacaklar o da belli değil.. Hic bir kurumda ciddiyet de kalmamis her seyin işi bosaltildi abi benim yerimde baskasi olsa dava falan acardi su duruma ya 1 senedir oyalıyorlar
Gittigimde kime ne diyecem onu da bilmiyorum cekip bi doktoru anlaticam durumu herhalde hocam sence ne demeliyim bana bi akıl ver ya @Samurai1

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap