Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
vay *** 27 sini alırımEtkınlık freebeti çevirmişim çekmemişim unutmuşum şaka gibi amke hayret günler sonra farkettim ??
Valla bi 20 siğara parası alsam hiç fena olmaz Matador beyEtkınlık freebeti çevirmişim çekmemişim unutmuşum şaka gibi amke hayret günler sonra farkettim ??
Kedi istersen 25 atim istersen 100 e 50 alak roll açak beraber kararını ver ?25 e 25 alak roll yapak
25 atarsan keser 27 atarsan olurKedi istersen 25 atim istersen 100 e 50 alak roll açak beraber kararını ver ?
Tamam payfix at ?25 atarsan keser 27 atarsan olur
nasıl atayım özel kapalıTamam payfix at ?
Yazdım kankanasıl atayım özel kapalı
Acacam birazını kediye attım kalanını rol açacam ?Rol acinda nasiplenelim.valla kacgundur para lazim bulamadik rollerde kazanmiyor .sevaba girersiniz .
Roll basarili olsun ama... Hadi goreyim seniAcacam birazını kediye attım kalanını rol açacam ?
Bro patlat gelsin bi roll yarina kadar en az 50 bulmam lazim *** es dostun yüzüne bakamaz olduk skym böyle hayatiAcacam birazını kediye attım kalanını rol açacam ?
Senin askerlik bitmez MKE bu gidisatlaBro patlat gelsin bi roll yarina kadar en az 50 bulmam lazim *** es dostun yüzüne bakamaz olduk skym böyle hayati
Usta sinirden stresten mahvoldum yine basima neler geldi sorma ya! Geçen carsamba gittim muayeneye. Cihaz arizalandigi icin test yapilamadi. Neyse askeriyeye bildir dediler baska randevu vermediler. Gittim askeriyeye böyle böyle dedim niye randevu vermediler diyor. Ulan işin bi kötü yani da randevu verse 4 ay sonraya veriyorlar en az. Neyse 5 gun icinde bize durumu bildir ilk isitme testi oldugun hastaneye gir ordakilere soyle dediler. Ya karari versinler ya da ne oluyorsa durumu bize bildir dediler. Simdi normalde yarin gitmem lazim sali gunu 5 gun olacak istanbulkarimda 12 tl kalmis kimseden para da isteyemedim ne yapicam bilmiyorum. Gittigimde ne olacak karar yazacaklar mi baska hastaneye mi sevk yazacaklar o da belli değil.. Hic bir kurumda ciddiyet de kalmamis her seyin işi bosaltildi abi benim yerimde baskasi olsa dava falan acardi su duruma ya 1 senedir oyalıyorlarSenin askerlik bitmez MKE bu gidisatla
Gittigimde kime ne diyecem onu da bilmiyorum cekip bi doktoru anlaticam durumu herhalde hocam sence ne demeliyim bana bi akıl ver ya @Samurai1Usta sinirden stresten mahvoldum yine basima neler geldi sorma ya! Geçen carsamba gittim muayeneye. Cihaz arizalandigi icin test yapilamadi. Neyse askeriyeye bildir dediler baska randevu vermediler. Gittim askeriyeye böyle böyle dedim niye randevu vermediler diyor. Ulan işin bi kötü yani da randevu verse 4 ay sonraya veriyorlar en az. Neyse 5 gun icinde bize durumu bildir ilk isitme testi oldugun hastaneye gir ordakilere soyle dediler. Ya karari versinler ya da ne oluyorsa durumu bize bildir dediler. Simdi normalde yarin gitmem lazim sali gunu 5 gun olacak istanbulkarimda 12 tl kalmis kimseden para da isteyemedim ne yapicam bilmiyorum. Gittigimde ne olacak karar yazacaklar mi baska hastaneye mi sevk yazacaklar o da belli değil.. Hic bir kurumda ciddiyet de kalmamis her seyin işi bosaltildi abi benim yerimde baskasi olsa dava falan acardi su duruma ya 1 senedir oyalıyorlar
@Vortex @kedicik @muhsinovi sizin de fikirlerinizi nerak ettim beyler bi akıl verin kafayi yicem ya. İsitme testi oldugumda sonuclara gore doktor muaf olursun demisti karari vermediler tam 1 yil oldu nerdeyse hala ugrasiyorumGittigimde kime ne diyecem onu da bilmiyorum cekip bi doktoru anlaticam durumu herhalde hocam sence ne demeliyim bana bi akıl ver ya @Samurai1
heyet uğraştırır kanka , 6 ay olmuş askerlik zaten git bitir gel@Vortex @kedicik @muhsinovi sizin de fikirlerinizi nerak ettim beyler bi akıl verin kafayi yicem ya. İsitme testi oldugumda sonuclara gore doktor muaf olursun demisti karari vermediler tam 1 yil oldu nerdeyse hala ugrasiyorum
Durumun aciliyiteini izah et yardımcı olursanız sevinirim de ....Gittigimde kime ne diyecem onu da bilmiyorum cekip bi doktoru anlaticam durumu herhalde hocam sence ne demeliyim bana bi akıl ver ya @Samurai1
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!