Cümleten hayırlı cumalar müslüman din kardeşlerim Allah'ın selamı ve bereketi üstünüze olsun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kedi gel öpüşüp barışalım şu mübarek gün de gönüller dargın olmasın ...Hayırlı cumalar
Borç alıp ödemedin büyük ayıp yaptın bı de üstüne tonla küfür edip yağ gibi üste çıktın.Kedi gel öpüşüp barışalım şu mübarek gün de gönüller dargın olmasın ...
****** lan yalancı pezevenk bu yüzden semle ahirete kadar dusmanikBorç alıp ödemedin büyük ayıp yaptın bı de üstüne tonla küfür edip yağ gibi üste çıktın.
Bak kim haklı gördün mü ula dummuk benden 27 TL borç almadin mi****** lan yalancı pezevenk bu yüzden semle ahirete kadar dusmanik
Bi 27 salda akşama atayım 50Bak kim haklı gördün mü ula dummuk benden 27 TL borç almadin mi
Hayırlı cumalar. wow wow Çok ayıp etmiş.Borç alıp ödemedin büyük ayıp yaptın bı de üstüne tonla küfür edip yağ gibi üste çıktın.
Kedi haklı önce borcunu öde sonra af dileBak kim haklı gördün mü ula dummuk benden 27 TL borç almadin mi
****** lan yalancı pezevenk bu yüzden semle ahirete kadar dusmanik
Cümleten hayırlı cumalar müslüman din kardeşlerim Allah'ın selamı ve bereketi üstünüze olsun ?
İmam ve cemaat rahatlamıştır...Hayırlı cumalar bugün şeytan a uyup cuma ya gitmiyom
Kanka ben olsam kediye 27 atarm olunca dava acar bak ?****** lan yalancı pezevenk bu yüzden semle ahirete kadar dusmanik
Matador Kaç gün roll açtin. Üstüne baban borçlarını kapa diye kredi çekti eline verdi. Kediye bi 27 atamadin ki Allah aşkına****** lan yalancı pezevenk bu yüzden semle ahirete kadar dusmanik
Mamudo sende bana 27 at yoksa bende sana dava açarımKanka ben olsam kediye 27 atarm olunca dava acar bak ?
Bugun maaş yatiyi bi hesap kitap yaptım para kalmadı mke. Vay halimizeMatador Kaç gün roll açtin. Üstüne baban borçlarını kapa diye kredi çekti eline verdi. Kediye bi 27 atamadin ki Allah aşkına
Samurai dayu borçlu baoooBugun maaş yatiyi bi hesap kitap yaptım para kalmadı mke. Vay halimize
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!