dün süpriz yaptım mk polonya basketine 171.5 üst dedim 171 de kaldı 1.3 k gitti kac tane mac vardıBende genelde basket voleybol oynuyom 2 dakikada mikiliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dün süpriz yaptım mk polonya basketine 171.5 üst dedim 171 de kaldı 1.3 k gitti kac tane mac vardıBende genelde basket voleybol oynuyom 2 dakikada mikiliyorum
Bide kulak arkasıParaya ihtiyacı olan varsa yazabilir.
25 e 75
100 e 300 geri ödemeli
bide domalsınlar cevoParaya ihtiyacı olan varsa yazabilir.
25 e 75
100 e 300 geri ödemeli
100 e 300 15 inde maaş da kabul ??Paraya ihtiyacı olan varsa yazabilir.
25 e 75
100 e 300 geri ödemeli
Malesef maksimum 24 saat ödemeli100 e 300 15 inde maaş da kabul ??
mk hanı cepten atmıyacaktın100 e 300 15 inde maaş da kabul ??
Borcunu ode mk100 e 300 15 inde maaş da kabul ??
Payfix atıldı. 9 saatte ödemeMalesef maksimum 24 saat ödemeli
Borcunu öde laBorcunu ode mk
Yarın son muhleth haberin olaBorcunu öde la
Kötü gitmişdün süpriz yaptım mk polonya basketine 171.5 üst dedim 171 de kaldı 1.3 k gitti kac tane mac vardı
AlursinnnYarın son muhleth haberin ola
namussuzlar son perde kac dakka bos gectıler rahat gelıodu normaldeKötü gitmiş
Çevo kefalet çim ondan alursinnnYarın son muhleth haberin ola
Sağlık olsun. Ben 25 e 50 alacağım zaman yatıran takıma kötü sovuyom seni düşüne miyorumnamussuzlar son perde kac dakka bos gectıler rahat gelıodu normalde
Lan siktirrr gt mke topu sana kazandırdığım milyarlardan payimi ver önce sonra bana 27 tl nin hesabini sor nankör kedi seni ???? @Palaa bu pije inanmiyon demi ?Borcunu ode mk
Ben safım. Herkese inanıyom...Lan siktirrr gt mke topu sana kazandırdığım milyarlardan payimi ver önce sonra bana 27 tl nin hesabini sor nankör kedi seni ???? @Palaa bu pije inanmiyon demi ?
Olum sende karakterde yok benden para alırken ne dedin borç istiyom 27 atarmisin senin karakterin bu kadar işte picten ne beklenir tabiki piclikLan siktirrr gt mke topu sana kazandırdığım milyarlardan payimi ver önce sonra bana 27 tl nin hesabini sor nankör kedi seni ???? @Palaa bu pije inanmiyon demi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!