başın saolsun dostum, benimde babam geçen yıl vefat etti, sanki başımdaki dağ gittiiiHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
başın saolsun dostum, benimde babam geçen yıl vefat etti, sanki başımdaki dağ gittiiiHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Seninde basın sağolsun dostum mekanı cennet olsunbaşın saolsun dostum, benimde babam geçen yıl vefat etti, sanki başımdaki dağ gittiii
Allah razı olsun..Seninde basın sağolsun dostum mekanı cennet olsun
Başın sağolsun reis Allah gani gani rahmet eylesinHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Kardeş başın sağolsun Allah taksiratını affetsin inşallahHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Allah rahmet eylesin başın sağolsunHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Kanka ne desek boş çok kotu oldum bende Başin saolsun Allah yardimcin olsun kim ne dese şuan sana boş gelicek biliyorum Allah geride kalanlara uzun omurler versinHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Kardeş Başın sağolsun. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Basin saolsun kardesim Allah yattig yerde rahat etirsin insallah ??Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!