Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başın sağ olsun dostumHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Öncelikle annenin mekanı cenneti olur inş. Bunu sana eleştiri olarak söylemiyorum.ama vefattan 2 sonra gelip buraya gelip durumu soylemen bana abes geldi. ALLAH göstermesin ben bu durumu yaşasam gelip buraya yazmam, aklıma da hiç grlmezdi o yasta. Tekrardan başınsağolsunHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Başın sağolsun reis mekanı cennet olsunHepinizden Allah razı olsun kardeşlerim annemi kaybettik 20:00 civarı
Benim buraya yazma sebebim şu sevenimiz çok bu forumda ve annem hastayken buraya yazdım çoğu insanda bu konuyu biliyor ve merak edenler vardı ondan açtım.. Allah göstermesin de kardeşim başına gelmez inşallah şuanda anlaman zor tekrardan sağol konu kilit @RoosterÖncelikle annenin mekanı cenneti olur inş. Bunu sana eleştiri olarak söylemiyorum.ama vefattan 2 sonra gelip buraya gelip durumu soylemen bana abes geldi. ALLAH göstermesin ben bu durumu yaşasam gelip buraya yazmam, aklıma da hiç grlmezdi o yasta. Tekrardan başınsağolsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!