Sayam miYok dayı burada kazanipta sevincini paylasmayan birisi olacağını sanmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayam miYok dayı burada kazanipta sevincini paylasmayan birisi olacağını sanmiyorum
SayamazsınSayam mi
O kadar cok yaniSayamazsın
evetÖylemi Bayanlar Sizin için sadece sex den ibaret dimi bir obje sizin için?
Ula sen bi sus konuşmaya hakkın bile yok. UZUN zamandır en fazla çekimim 200 dür. Senin gibi 4k yakın alıp kacmiyorum ben. Sadece çekim paylaşı özel paylaşıyorum dağıtımı mi yinede yapiyorumKazansa haberin olmazki özelden çekim paylaş yapar bonusunu alır yoluna bakar metoyu tanimamışsinız daha @kadircan4747 ??
Yok dayı burada kazanipta sevincini paylasmayan birisi olacağını sanmiyorum
yermi ?acil para lazım yolda kaldım mazot yok
Meto bu ay aldığın maaşı bas snde 4 k kazanUla sen bi sus konuşmaya hakkın bile yok. UZUN zamandır en fazla çekimim 200 dür. Senin gibi 4k yakın alıp kacmiyorum ben. Sadece çekim paylaşı özel paylaşıyorum dağıtımı mi yinede yapiyorum
Sallıyor mk 50 den 100 den fazla çekim pek yok benim. Kendisi en son 3.700 falan çekmiş milletin gözüne sokar gibi paylaştı kimseye 1 kuruş atmadiO kadar cok yani
Keşke bnde senin gibi sadece ordan burdan bonuslarla falan oynayabilseydimMeto bu ay aldığın maaşı bas snde 4 k kazan
Az kaldi biraz daha sabirBirisi etkinlik yapcak birazdan hissettim
Teknik iyi ama geliştirmen lazımacil para lazım yolda kaldım mazot yok
Len baslamayin geneSallıyor mk 50 den 100 den fazla çekim pek yok benim. Kendisi en son 3.700 falan çekmiş milletin gözüne sokar gibi paylaştı kimseye 1 kuruş atmadi
En büyük beşiktaşAz kaldi biraz daha sabir
Micam teknigineTeknik iyi ama geliştirmen lazım
Ya bırak dayı ohhh kaossLen baslamayin gene
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!