Ben salakmiyim. Aylardir Kirayi faturaları vs oduyorum 1k para anca kalıyor kalmıyor bile onunlada gecinmeye çalışıyoruz.Meto bu ay aldığın maaşı bas snde 4 k kazan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben salakmiyim. Aylardir Kirayi faturaları vs oduyorum 1k para anca kalıyor kalmıyor bile onunlada gecinmeye çalışıyoruz.Meto bu ay aldığın maaşı bas snde 4 k kazan
Ortaligin anadini aglattin bu neyfibeyler ortadan dalıyorum lafa ama, dün 200 lira kazandım 160 lira dağıttım
inanmıyorsanız aha dayıya sorun
şimdi yine 5 parasız dolanıyorum...
Gerek yokYa bırak dayı ohhh kaoss
Aynen doğru ***Ben salakmiyim. Aylardir Kirayi faturaları vs oduyorum 1k para anca kalıyor kalmıyor bile onunlada gecinmeye çalışıyoruz.
Yalan bedavebeyler ortadan dalıyorum lafa ama, dün 200 lira kazandım 160 lira dağıttım
inanmıyorsanız aha dayıya sorun
şimdi yine 5 parasız dolanıyorum...
Bonusla oynayan kim mk.145 bin borcu dedemmi yaptı. Bonusla oynasam bukadar borç olur muyduKeşke bnde senin gibi sadece ordan burdan bonuslarla falan oynayabilseydim
James eline saglik sartlari nedir
Aldim la hayret
Ula sen bi sus konuşmaya hakkın bile yok. UZUN zamandır en fazla çekimim 200 dür. Senin gibi 4k yakın alıp kacmiyorum ben. Sadece çekim paylaşı özel paylaşıyorum dağıtımı mi yinede yapiyorum
bende aldım şartları ne bro bunun biliyonmu
bende aldım şartları ne bro bunun biliyonmu
O zmn hiç bi bok bilmeden millete çamur atma 3 k 4k kazanamiyomus kazanamazsin tabi para mi yatiriyon bahse 10 20 bonus veya çekiliş cikarsa millettin cekimine çok laf yapiyon sen nerden biliyon adamin o parayi ne sartlarda bastığınıBen salakmiyim. Aylardir Kirayi faturaları vs oduyorum 1k para anca kalıyor kalmıyor bile onunlada gecinmeye çalışıyoruz.
Yemedi kanka biraz daha geliştirmek lazimTeknik iyi ama geliştirmen lazım
Bonusla oynuyon diyene bak
Aynen haklıO zmn hiç bi bok bilmeden millete çamur atma 3 k 4k kazanamiyomus kazanamazsin tabi para mi yatiriyon bahse 10 20 bonus veya çekiliş cikarsa millettin cekimine çok laf yapiyon sen nerden biliyon adamin o parayi ne sartlarda bastığını
Basket gecerlimo yatirim gerekiuormuMinimum 1.70 oran maç önü ve canlı olarak , sadece kombine kupon yapılabilir. * Minimum maksimum çekim miktarı 200₺ 'dir. * Sağlayıcı tarafından highrisk, negatif profilinde yer alanlar ile limitleri revize edilmiş ve bonuslardan hariç tutulan üyeler yararlanamaz.
Vicdan önemliYemedi kanka biraz daha geliştirmek lazim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!