baskentli
Kayıtlı Üye
Dayılara kaydılar dayılarda kayar durmaz yerindeeeNe dayisi dayı mayı da kim ben admin tanırım mod tanırım buralarda dayı mayı yok yanlış duymuşsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayılara kaydılar dayılarda kayar durmaz yerindeeeNe dayisi dayı mayı da kim ben admin tanırım mod tanırım buralarda dayı mayı yok yanlış duymuşsun
Dayı su yokk yazAhhh ahhhh
Yemezİki misli 5 speen vermişti.cevirdim 4 TL çıktı .4 TL ile big bass oynadım 80 yaptım.80 e de 1 maç oynadım 100 oldu .bakiye askıya aldırdım.100 yatırım istiyor.1 defa 1.30 dan çevirip kazanç sınırı olmadan cekebilicez ğalo yap güzelliğini artık @kadircan4747
Guzel paraİki misli 5 speen vermişti.cevirdim 4 TL çıktı .4 TL ile big bass oynadım 80 yaptım.80 e de 1 maç oynadım 100 oldu .bakiye askıya aldırdım.100 yatırım istiyor.1 defa 1.30 dan çevirip kazanç sınırı olmadan cekebilicez ğalo yap güzelliğini artık @kadircan4747
O sana ozelDayı su yokk yaz
Yaw birak bu pustuGuzel para
AbavvvvYaw birak bu pustu
Dun 2 dk da katakulle etti banaAbavvvv
Sansliyim ozamanO sana ozel
Hürmetler mardinli kardeşimHelall dogru konustun
Ver su kardesine 50 gayme borc hibe etmiyon bari borc ?Dun 2 dk da katakulle etti bana
Kuş dili ile anlastigin tek kişi sana yamuk yaparmiDun 2 dk da katakulle etti bana
Yasar serefime 500 tl var daha 4 gun evdeyiz bi de ben tek yasayan insanim kazasi var belasi varVer su kardesine 50 gayme borc hibe etmiyon bari borc ?
550 yapabiliriz onu ?Yasar serefime 500 tl var daha 4 gun evdeyiz bi de ben tek yasayan insanim kazasi var belasi var
2 gun once bin tl dagittim **Dayiyi bayram bayram kuruttunuz. Bırakın bi kendine gelsin
Allah kazadan beladan korur abi ??Yasar serefime 500 tl var daha 4 gun evdeyiz bi de ben tek yasayan insanim kazasi var belasi var
Bi ben görmedim mk kimler aldı o kadar parayı2 gun once bin tl dagittim **
Vay beee ulen ne sans kimler aldi hergun dua etsinlar sana2 gun once bin tl dagittim **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!