Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yatırımsız Bonus Herkes İçeri !

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kendi istegimle banlandim kardes veda mesaji attim gormedin mi bana kufredenlere para vermem dedim 3 5 kisi sovdu ben o forumda daglari dagittim kacsam ozaman kacardim
Okuma alışkanlığı m pek yok okumamisimdir :) sağlık olsun bende birkaç kez ekmeğini yedim m

baskentli

Kayıtlı Üye
Ogun yaptigin olmadi benim de sevmedigim kisiler var direk admine dedim listeye alirsanjz dagitim yapmam die
Dayi adamlar bana ozelden sovmus sehmus bana borcu vardi diye konu acmis kimseye bir lira borcum olmamasina ragmen bunlar yapilmis sirf karalama vartolu ile konusmuyorum diye arkamdan sallamis napsaydim bunlara bu yakisir kusura bakmasin o listede olan sevdigim kisiler var @Messi06 mesela ve bir kac kisi daha onlari zaten gorurum ama digerlerine 1 lira vermem

Montana

Kayıtlı Üye
Dayi adamlar bana ozelden sovmus sehmus bana borcu vardi diye konu acmis kimseye bir lira borcum olmamasina ragmen bunlar yapilmis sirf karalama vartolu ile konusmuyorum diye arkamdan sallamis napsaydim bunlara bu yakisir kusura bakmasin o listede olan sevdigim kisiler var @Messi06 mesela ve bir kac kisi daha onlari zaten gorurum ama digerlerine 1 lira vermem
Sen diger tarafta sürekli boş konu açan arkadaş değil misin burda fazla açma ha atarız seni burdan

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardes dedigim gibi o listedeki 3 kisiyi yine gorurum onun disinda arkamdan konusanlara 1 lira borcum olmamasina ragmen bana hirslarindan konu acanlara mi para verecem ?
Konu durduk yere acilmiyorki ama dağıtımı yapmayıp gidince açılmıştır. Neyse beni pek alakadar etmiyor uzatmanın anlamı yok

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap