Hellık ğamsinYasar serefime 500 tl var daha 4 gun evdeyiz bi de ben tek yasayan insanim kazasi var belasi var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hellık ğamsinYasar serefime 500 tl var daha 4 gun evdeyiz bi de ben tek yasayan insanim kazasi var belasi var
MefiHellık ğamsin
Dayinin parasini ver eydolu ??Hellık ğamsin
Dolap osman kardeş diğer tarafta dağıtım yapmayip kacmistin ban mı yemistinAllah kazadan beladan korur abi ??
Foruma bi çevirmen lazım yıldız futbolcu kadircanin çevirisini yapacak
Eydolu bi elime gecse ahh ulan ahhForuma bi çevirmen lazım yıldız futbolcu kadircanin çevirisini yapacak
Kendi istegimle banlandim kardes veda mesaji attim gormedin mi bana kufredenlere para vermem dedim 3 5 kisi sovdu ben o forumda daglari dagittim kacsam ozaman kacardimDolap osman kardeş diğer tarafta dağıtım yapmayip kacmistin ban mı yemistin
Ogun yaptigin olmadi benim de sevmedigim kisiler var direk admine dedim listeye alirsanjz dagitim yapmam dieKendi istegimle banlandim kardes veda mesaji attim gormedin mi bana kufredenlere para vermem dedim 3 5 kisi sovdu ben o forumda daglari dagittim kacsam ozaman kacardim
Issah kılt fi 500Eydolu bi elime gecse ahh ulan ahh
Okuma alışkanlığı m pek yok okumamisimdir sağlık olsun bende birkaç kez ekmeğini yedim mKendi istegimle banlandim kardes veda mesaji attim gormedin mi bana kufredenlere para vermem dedim 3 5 kisi sovdu ben o forumda daglari dagittim kacsam ozaman kacardim
Dayi adamlar bana ozelden sovmus sehmus bana borcu vardi diye konu acmis kimseye bir lira borcum olmamasina ragmen bunlar yapilmis sirf karalama vartolu ile konusmuyorum diye arkamdan sallamis napsaydim bunlara bu yakisir kusura bakmasin o listede olan sevdigim kisiler var @Messi06 mesela ve bir kac kisi daha onlari zaten gorurum ama digerlerine 1 lira vermemOgun yaptigin olmadi benim de sevmedigim kisiler var direk admine dedim listeye alirsanjz dagitim yapmam die
Kardes o forumda benden para almayan 3 5 kisi vardir o kadar soyleyim sanaOkuma alışkanlığı m pek yok okumamisimdir sağlık olsun bende birkaç kez ekmeğini yedim m
Sen diger tarafta sürekli boş konu açan arkadaş değil misin burda fazla açma ha atarız seni burdanDayi adamlar bana ozelden sovmus sehmus bana borcu vardi diye konu acmis kimseye bir lira borcum olmamasina ragmen bunlar yapilmis sirf karalama vartolu ile konusmuyorum diye arkamdan sallamis napsaydim bunlara bu yakisir kusura bakmasin o listede olan sevdigim kisiler var @Messi06 mesela ve bir kac kisi daha onlari zaten gorurum ama digerlerine 1 lira vermem
Ogun yaptigin olmadi benim de sevmedigim kisiler var direk admine dedim listeye alirsanjz dagitim yapmam die
Kardes dedigim gibi o listedeki 3 kisiyi yine gorurum onun disinda arkamdan konusanlara 1 lira borcum olmamasina ragmen bana hirslarindan konu acanlara mi para verecem ?Söve n leri ayiklayip dağıtımı yapıp öyle ban yiyebilirdin
Bi s.gSen diger tarafta sürekli boş konu açan arkadaş değil misin burda fazla açma ha atarız seni burdan
Konu durduk yere acilmiyorki ama dağıtımı yapmayıp gidince açılmıştır. Neyse beni pek alakadar etmiyor uzatmanın anlamı yokKardes dedigim gibi o listedeki 3 kisiyi yine gorurum onun disinda arkamdan konusanlara 1 lira borcum olmamasina ragmen bana hirslarindan konu acanlara mi para verecem ?
Noktayi koydu agamizHERKEŞ DIŞARI
Cok konusmayin ******* dioHERKEŞ DIŞARI
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!