Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgilendirme Herkez Baksın Toplanın

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ah ulan bugün dengebetin verdigi 100 tl lose olmasa güzel seyler olabilirdi :( serefsiz siber basket 106-99'dan mac verdi son 5 dakikada

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adamlarin ulasim kolaylığını bile nakite cevirecek yer ariyonuz valla sastim kaldim

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adamlarin ulasim kolaylığını bile nakite cevirecek yer ariyonuz valla sastim kaldim
Ne ulasimi kanka millet ac alan insan markete falan harcar en azindan. Geldigimiz hale baksana 1 lt yag 27 tl olmus. 2016 yilinda 5 lt yag 26 liraydi.. Ve serefsizin evlatlari uçuyoruz diyor hala. Kendileri ucuyor ama haklilar! Ne iciyorlarsa artik mk evlatlari

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne ulasimi kanka millet ac alan insan markete falan harcar en azindan. Geldigimiz hale baksana 1 lt yag 27 tl olmus. 2016 yilinda 5 lt yag 26 liraydi.. Ve serefsizin evlatlari uçuyoruz diyor hala. Kendileri ucuyor ama haklilar! Ne iciyorlarsa artik mk evlatlari
ALMANYA BİZİ ĞISGANIIYY KUDURUN ZINDIKLARRR

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Üzülüyorum kardesim gercekten bizim omrumuzu yediler ulan bari cocuklarin yegenlerin falan gelecegi kararmasin. Ah ulan.. Allah büyük devran dönecek
Dönmezz knka yedikleriyle kalırlarr yıllardır ne oluyo sanki hepsinin aldığı nefes bile haram ama öküz gibi yaşıyorlar *** hicbisey olmaz milletimiz hak ediyor bunu unutma yüzde 60la seçildi hep bunlar seçim gelir 200liraya oyunu değiştirirler olan bize oldu

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dönmezz knka yedikleriyle kalırlarr yıllardır ne oluyo sanki hepsinin aldığı nefes bile haram ama öküz gibi yaşıyorlar *** hicbisey olmaz milletimiz hak ediyor bunu unutma yüzde 60la seçildi hep bunlar seçim gelir 200liraya oyunu değiştirirler olan bize oldu
muhsin bi sponsor bulda rol yapalım :)

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sen de haklisin kankam ama ne yapalim umutsuz yaşanmıyor. Kimler geldi gecti bu ulkeden. Kenan Evren'i düşün misal.. Nerdeyse butun millet arkasindaydi e noldu simdi nefretle anılıyor. Ama olan bize oluyor her türlü dedigin gibi. Ama bize bu hayati zindan eden hırsız siyasal islamci serefsizin de mezarina tukurecegiz! Alayinin mk burunlarindan gelsin diyanetin basindaki picin de sarayinin da. Allah adina somurup duruyorlar ama diyorum ya bro umut da olmasa yasayamayiz. Ben bunlarin sonunun cok kötü olacagini düşünüyorum. Ama olan yine bize oldu dediğin gibi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap