100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayımtuhh restbet çekimden dayıya 100 verip 200 almak vardır şimdi elde var 0
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayımtuhh restbet çekimden dayıya 100 verip 200 almak vardır şimdi elde var 0
Kral patlat bi rolling be100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayım
Durumlarsikintili telefonuda arızalı onunDayi nerde gorunmuyor hic?
para tinneKral patlat bi rolling be
Harp okulları töreninde diyanet işleri başkanı hutbe okuyor ** olabilirmi ya böyle bisey 28 şubat paşalarını adamlar 80 85 yaşında hapse soktular milletin ayarlarlariyla oynamaya çalışıyorlar ne zaman anlayacaklar bilmiyorumSen de haklisin kankam ama ne yapalim umutsuz yaşanmıyor. Kimler geldi gecti bu ulkeden. Kenan Evren'i düşün misal.. Nerdeyse butun millet arkasindaydi e noldu simdi nefretle anılıyor. Ama olan bize oluyor her türlü dedigin gibi. Ama bize bu hayati zindan eden hırsız siyasal islamci serefsizin de mezarina tukurecegiz! Alayinin mk burunlarindan gelsin diyanetin basindaki picin de sarayinin da. Allah adina somurup duruyorlar ama diyorum ya bro umut da olmasa yasayamayiz. Ben bunlarin sonunun cok kötü olacagini düşünüyorum. Ama olan yine bize oldu dediğin gibi
istanbulda değilim ama istanbul kartım var? Ekli dosyayı görüntüle 3596
Dayisiz olmuyor ya forumun neşesi adamDurumlarsikintili telefonuda arızalı onun
okey degil ya verdiğin 100 ü en kötü 300 yapamazsam sana 200 veremem mahcup olurum bana uymaz100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayım
O yuzden feto meto yalan diyorum. Bunlar fetonun kendisi zaten gulenin istedigi her seyi yapti ve yapiyorlar halaHarp okulları töreninde diyanet işleri başkanı hutbe okuyor ** olabilirmi ya böyle bisey 28 şubat paşalarını adamlar 80 85 yaşında hapse soktular milletin ayarlarlariyla oynamaya çalışıyorlar ne zaman anlayacaklar bilmiyorum
Herkes para işletme peşinde merdivenalti oldunuz iyice hiaaagmia ??100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayım
2 lira kayıp bonusum kaldı ben onu 100 yapmaya çalışayım mk gameofbeti çark kodu alayım diye 100 yatırdım kod alma işini 250 yapmışlar adi site 100 tl yi kaybettim durduk yere100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayım
2 liralik rolling acalim usta valla zaman geciririz2 lira kayıp bonusum kaldı ben onu 100 yapmaya çalışayım mk gameofbeti çark kodu alayım diye 100 yatırdım kod alma işini 250 yapmışlar adi site 100 tl yi kaybettim durduk yere
bütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak2 lira kayıp bonusum kaldı ben onu 100 yapmaya çalışayım mk gameofbeti çark kodu alayım diye 100 yatırdım kod alma işini 250 yapmışlar adi site 100 tl yi kaybettim durduk yere
Allah Allah niye ki acaba? En cok bununla betasustan oynamisimdir ben debütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak
haberim yoktu bilsem yatırmazdımbütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak
büyük gün geliyor o zamanbütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak
aynen kanka eli kulagında 1 haftaya topu atar kaçarlarbüyük gün geliyor o zaman
Milyon vururlar heraldeaynen kanka eli kulagında 1 haftaya topu atar kaçarlar
hadi şu 100 ü atta 300-500 yapıp çekemezsem bide ben birini dolandımış olayımbütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak
tütün içiyom o elde ondan *** djsjsjjsjstırnakları yamuk kesmişsin : birde içleri sapsarı ıyyyyyyyyyyyy
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!