Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgilendirme Herkez Baksın Toplanın

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sen de haklisin kankam ama ne yapalim umutsuz yaşanmıyor. Kimler geldi gecti bu ulkeden. Kenan Evren'i düşün misal.. Nerdeyse butun millet arkasindaydi e noldu simdi nefretle anılıyor. Ama olan bize oluyor her türlü dedigin gibi. Ama bize bu hayati zindan eden hırsız siyasal islamci serefsizin de mezarina tukurecegiz! Alayinin mk burunlarindan gelsin diyanetin basindaki picin de sarayinin da. Allah adina somurup duruyorlar ama diyorum ya bro umut da olmasa yasayamayiz. Ben bunlarin sonunun cok kötü olacagini düşünüyorum. Ama olan yine bize oldu dediğin gibi
Harp okulları töreninde diyanet işleri başkanı hutbe okuyor ** olabilirmi ya böyle bisey 28 şubat paşalarını adamlar 80 85 yaşında hapse soktular milletin ayarlarlariyla oynamaya çalışıyorlar ne zaman anlayacaklar bilmiyorum

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Harp okulları töreninde diyanet işleri başkanı hutbe okuyor ** olabilirmi ya böyle bisey 28 şubat paşalarını adamlar 80 85 yaşında hapse soktular milletin ayarlarlariyla oynamaya çalışıyorlar ne zaman anlayacaklar bilmiyorum
O yuzden feto meto yalan diyorum. Bunlar fetonun kendisi zaten :) gulenin istedigi her seyi yapti ve yapiyorlar hala

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
100 veririm yarın akşama kadar 200 alırım okeyse atayım
2 lira kayıp bonusum kaldı ben onu 100 yapmaya çalışayım :) mk gameofbeti çark kodu alayım diye 100 yatırdım kod alma işini 250 yapmışlar adi site 100 tl yi kaybettim durduk yere

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 lira kayıp bonusum kaldı ben onu 100 yapmaya çalışayım :) mk gameofbeti çark kodu alayım diye 100 yatırdım kod alma işini 250 yapmışlar adi site 100 tl yi kaybettim durduk yere
bütün sponsorlukları bitirdi forumlarla gameof dikkat etmek lazım patladı patlıycak

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap