sen yan forumda varmıydınBen Sabri kardeşim Karadenizliyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sen yan forumda varmıydınBen Sabri kardeşim Karadenizliyim
Ben bilmem yan forumu morumusen yan forumda varmıydın
benım paparam askıda herkül paparana atsa ıbanıma atarmısınÖdülüm gelmiştir @Herkül kesene bereket
konusmucan ozamanBen bilmem yan forumu morumu
İyi geceler bilader Allah'a emanet olkonusmucan ozaman
EYVALLAH..Herkese iyi geceler Allah'a emanet olun görüşürz
admin paparam askıda 25 tl ödulumu sıze atsa arkadaş ımkanı yokmuş ıbandan atmaya sız bana atarmısınız ıbandanBeyler tartışmayın saçma sebeb şeyler için bir birinizin kalbini bayram bayram kırmayın. Para gelip geçici dostluk bakidir.
Kardeşim nerdeysen gelip çay ikram edeyimEYVALLAH..
Bu söylediğinn bi anlasalarr..Beyler tartışmayın saçma sebeb şeyler için bir birinizin kalbini bayram bayram kırmayın. Para gelip geçici dostluk bakidir.
sende senlik bısey yok hak hukuk meselesiİyi geceler bilader Allah'a emanet ol
Yaz payfix ben atayım. 25₺sende senlik bısey yok hak hukuk meselesi
O güzel yüreğinlee hep öylee kall içmiş kadar oldukk ..Sağolasınn varolasınn..Kardeşim nerdeysen gelip çay ikram edeyim
Ben yapmak isterdim bu 10 kişilik limiti şuan doldurdum kesinti yapıyor yapmaza atardımadmin paparam askıda 25 tl ödulumu sıze atsa arkadaş ımkanı yokmuş ıbandan atmaya sız bana atarmısınız ıbandan
baba payfixde yok bende mefete var ıban var olmazmı arkadaş papradan sana atsa sen bana atsanYaz payfix ben atayım. 25₺
admın 3 saatir roll takıp edıom listeye almadı neymıs odul almısım ozaman bastan belirticeksin uykuyu bıraktık saat 4Beyler tartışmayın saçma sebeb şeyler için bir birinizin kalbini bayram bayram kırmayın. Para gelip geçici dostluk bakidir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!